Prípadne jej pozitíva a negatíva pre deti a tehotne zeny.
@diana4848 delená strava rovná sa lepšie trávenie. To je pozitívum. Negatívom môže byť to, že niektorí ľudia v rámci delenej stravy jedia príliš veľa mäsa, takže je to vlastne skôr bielkovinová diéta, ktorá nie je vhodná ani pre deti, ani pre tehotné. Vyvážená strava, kde iba nekombinuješ bielkoviny so sacharidmi, je úplne vhodná pre každého, zvlášť pre ľudí s horším trávením, nadúvaním a inými zažívacími problémami.
@diana4848
Ahojte dievcata som 9tyzden tehotenstva a keď že som pri prvých dvoch syncekoch robila veľa chýb v strane a dopracovala sa na vysokú hmotnosť tento krát si už dávam väčší bacha....no prišla som na to že som tehotná tak som 7 týždeň išla na váhu že nech sa teda začnem kontrolovať...skoro som spadla z nôh.8kg hore bez nejakých ptejedacok ...ale prišla som na to že mi opuchaju už na zaciatku nohy čiže asi sa zadržiava veľa vody v tele.Tak čo s tým pijem vodu nealkoholické pivko občas po obede a naskocila som na delený stravu po týždni 2kg dole a cítim sa lepšie ...nejem preto že by som chcela schudnut ale na udržanie váhy a aby som nič nevynechavala a mohla sa najesť pochuti a zdravo.jednoducho aj keď mám živočíšny a mám na niečo chuť a v ten deň sa nedá poviem si zajtra si to doprajem a skutočne chuť na to neprejde a ešte viac sa teším...milujem raňajky a môžem povedať u mňa dávam skôr prednosť rastlinnemu dňu vtedy môžem strudlu pecivko do obeda ovocie po obede zeleninku a všetko čo milujem možno viac než nejaké mäso....som spokojná 😉😋🍱🍌🍇🍏🍎🍓🍅🍗🍚🍰🍻☕
Myslím si že je to ta lepšie zvolená alternatíva než prejedat sa sladkostami a rozprávať bludy jem za dvoch alebo som tehotná na čo mám chuť musím zjesť keď aj na klince ...myslím že deleniu stravou neublizim ani dietatku ani sebe ...viac mu môžem ublížiť škodlivým cukrom a nezdravou smazenou stravou a kombináciou ktorá spolu dokopy hnije v tele
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@diana4848 vidim ze tu nikto neodpisal. Mas nejake info uz o tom? Aj ja som hladala o tomto na nete a nic som nenasla.