Čaute, podeľte sa, ako voláte bábätko v brušku? 🙂
Anjelik😇
Bobo 🙂
sestra volala malu v brusku, ze bubi 🙂
Odkedy bol drobec veľkosti čučoriedky, prischlo mu toto "meno" 🙂 všetci ho tak voláme, dôvodom je aj to, že v 17.tt ešte stále nevieme pohlavie 🙂
kým sme nevedeli pohlavie, hovorili sme mu Babätuško a potom (aj teraz) už len menom 🙂
Keď som nevedela čo to bude rak Bublinka, miminko, poklad, drobec asi taká klasika aj teraz mu tak poviem občas inK menom už 🙂
starsi bol Mordechaj/Jozefka a mladsi Goofi...
Keď sme ešte nevedeli co mam v bruchu, bolo to vždy babo.. A keď sme už vedeli pohlavie, tak menom..
Prva byla beruska a druha mimuska 🙂 kdyz se druh narodila par dni mi trvalo nez sem ji zacala rikat jmenem furt to byla mimuska 🙂
My volame nindža kedze na prvej foto sona vyzera uplne ako nindza korytnacka 🙂
ja svojho volam macko 🙂
U mna je to žabka🙂
A vcera sme zistili, ze v brusku su dve 🙂 tak rozmyslame
My ho volame bubak 🙂 lebo este nevieme ci bude chlapcek ci dievcatko a sme v zaciatkoch takze je to neidentifikovatelne 🙂 :D
My sme prvú volali škovránok-manžel vymyslel- a druhú,keď už sme vedeli že to bude zasa dievčatko,normálne menom
my ho volame pupík,štupel alebo menom uz ked vieme co to bude 🙂
Môj ho volá Patrik a pritom nevieme pohlavie este :D on vraj vie čo spravil :D
My sme volali Bubu 🙂 nik dlho.nevedel,kto.tam je 🙂 a ked sa krpec narodil, dlho sme ho tak volali 🙂
láska
Mravček ☺️
Fazuľka 😀
Kinderko 😉
Mojko :-*
Škrátek 😁
Pucko
Bublinka 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Drobec