zaujimalo by ma , ako vam bol robeny vaginalny ultrazvuk, ci s pouzitim kondomu a gelu, alebo tak na priamo bez nicoho
aj mne kondom a gel 😉
Kondom a gel 🙂
kondom a gel 🙂
tiez kondom a gel
u nas naliekaju taky cudny sacok :D neni to kondom :D a nan davaju gel 🙂
Presne tak ako babam vyssie 🙂
bez ochrany ho nerobia nikde.... ide len o sposob tej ochrany, ale vacsinou je to kondom.... otazka je ale, kde ho daju zadarmo a kde ho treba so sebou priniest..... 😠
tiez kondom a gel
gumena rukavica a gel......🙂
no podla mna vsade musia dat nejaku ochranu ved to by bolo nehygienicke keby to davaju na holo......to by museli po kazdom pouziti sterilizovat......... 😉
tiez kondom agel... vsade, kde som bola mi to tak robili... a to bolo zatial asi u 5 gynekologov...
kondom a gel
hmmm a to ako sa robi, no ja teraz vyzeram jak puk cooo?
to sa robi na nieco specialne ako vysetrenie/....?? 😒 😒 😒
len s kondomom a gelom
detto kondom a gel. keby vidim ze ide do mna vopchat ten pristroj na utz bez ochrany tak asi odtial zdrhnem
sacok + gel 🙂
Kondóm + gél. No predtým ma ešte "ručne" vyšetril a troška to bolelo. Ten vaginálny ultrazvuk bol v pohode.
nechcela by som vidiet tu UTZ hlavicu po 15 pacientkach denne bez ochrany.... ci da sa ta hlavica po kazdom vaginalnom vysetreni sterizovat? len neviem ci by z nej zostala UTZ hlavica, ked sterilizaciu v "parnom sterilizatore do mikrovlnky" - na domace pouzitie neprezije iba obycajne hryzatko pre babatka 😲 😀
kondom a gel
taky silnejsi kondom a gel.....brrr, pri predstve ze by mi to tam dala bez toho
otazka celkem nesmyslna, ale neda mi to, zeptam se , odpoved pres IP, tp te preco napadlo?ci tvoje dr ma jake praktiky?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
kondom a gel 😎