Ahojte, nechcem aby ste si to nejako zle vysvetlili, čakám druhé bábätko pár mesiacov po pôrode prvého. Mierne nás to šokovalo ale bábätko prijímame a tešíme sa. No chcem to ešte utajiť.. chcem aby mal zatiaľ pozornosť synček a nie ja a moje brucho… ako to čo najdlhšie utajiť? Myslím skryť bruško. Ďakujem
neries tehu na verejnosti spravaj sa prirodzene nejde o velkost bruska ale ako sa ty spravas. drzim palceky. aj ja mam deti po roku
Podla mna ked to budes uspesne dlho tajit a potom bum ze idem rodit bude z toho vacsi sok a vacsie halo. Ved normalne pockaj do konca prveho trimestera ci je vsetko ok… a potom povedz rodine. Prvorodene dieta o pozornost neuberies. Bojis sa vycitiek ze tak “ skoro “ druhe ? Na to kasli. Zvladli to ine zvladnes aj ty. Hlavne si nerob tazku hlavu z reakcie druhych a uzivaj si tehotenstvo!
ja som otehotnela /planovane/ 5 mes po 1.porode 🙂 mala som male brucho tak nik zo susedstva ani netusil...videli az dalsi kocik😂😂)hlavne klud a pohoda a nexh je vsetko ok
@deti95060810
@kacena4
@miadi
@jj298
@miskamicha
@jj298
Ďakujem vam 🫶
Viete čo mam ešte 10 kg po prvom navyše 😂😂😂 tak možno sa to bábätko medzi tukmi skryje 😂
Ja som tajila druhe teho mame Lebo som ju chcela prekvapit ked k nam doleti- plus ma pozna ze co Neviem nepoviem .. a ona si myslela ze som len vypasena 🤣 Takze bola mega prekvapena v 14tt ale dlho sme sa netesili a skoncilo to… zbytocne sa nezatazuj skryvanim Hlavne nech je drobatko zdrave! Aj ked ste to neplanovali je to krasny dar. Ak mas TP v zime tak bunda to skova. Netrap sa ze je to ako to je Asi to tak malo byt a bude to zaberak ale krasne 🥰
Šak široké tričká a všetkým povedať, že ti šmakuje 😂😁😂
Neboj sa druhé tehotenstvo sa už tak neprežíva🙂o nič syna neoberies.Ved syn je ešte malý a také veci vnímať nebude.Ide leto voľné šaty...
Robíte z toho zbytočné caviky.😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ak budeš mať malinké bruško tak to nebude vôbec problém....
známa v práci nosila širšiu blúzku - všetci si mysleli že len pribrala...