Ako ste zvládli tretie tehotenstvo?

23. nov 2023

Ahojte maminy. Ako ste zvládli tretie tehotenstvo? Hlavne čo sa týka nevoľností a pôrodu? Dieťa som chcela, ale ako to prišlo mám strach, neviem, ale je to asi normálne .. dakujem 😍

magic08
23. nov 2023

mala som rovnake pocity, tiez bola tretia planovana, no zvladla som to uplne v pohode, rodila som tesne pred 40kou

janettdamian
23. nov 2023

Zvládla som ho úplne normálne ako aj predchádzajúce. Ja som však podľa gynekológa bola stvorená na "rodenie detí" 😀

deti95060810
23. nov 2023

tretie tehu? super... ani som nevedela ....
žiadne príznaky okrem meškania menzesu - myslela som že to je nejaký zdr. problém , no nebol oznámili mi rovno tehu - 15tt ....

autor
23. nov 2023

@janettdamian pri prvom som sice vracala iba raz, ale bolo mi zle do prvých kopancov, potom som bola svieža, citila som krasna 🤣 pri druhom mi bolo zle celé tehotenstvo, bola som na infuziach, keď som kdesi išla dalej, tak na torecnane čipke, síce som si ich dala iba 3x, ale to bolo strašné, týždeň pred pôrodom mi bolo super ale zas som mohla vypit aj 4litre vody denne, čo ma stále smädilo 😊 .. tak uvidím ako toto tretie dopadne trošku mám strach ale planovali sme to 😍

cafelatte
23. nov 2023

Tak ja tretie ťažko bolestné. Nevoľnosti únava pelova alergia bolesti orgánov prirastok na vahe plus 15, našťastie koniec dobrý.

janettdamian
23. nov 2023

Držím palce, nech všetko dobre dopadne. Ja som ani raz nevracala nikdy, našťastie.

ivangeline
23. nov 2023

Skvelo. Bola som maximalne pripravena. 4te uz tazsie. Problémy s kŕčovými žilami a posunuli sa mi si klby... Porod tiez super. ;)

deninka233
24. nov 2023

Tretie tehotenstvo super. Ani som nevedela miestami. V prvom trimestri nevoľnosti, ale to mám pri každom tehu. Ani som veľa nepribrala navyše. Za to pôrod otras ☹️ dostala som preeklampsiu a malý musel ísť von cisárskym. Dozvuky preeklampsie mám aj teraz, 3 týždne po…

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre