Ako ste vedeli, že je všetko ok?

24. júl 2024

Som tehotna a stale sa bojim ci je vsetko v poriadku. 1. Porod som mala v 32tt aj ked som mala bezproblemove tehotenstvo.
Teraz ma stale nieco boli..najprv prsia, zvracanoe hnacky krce, chrbat, silne kopanie co uz neviem ani ci je kopanie ci co. Som v 26 tt a stale sa bojim viac ze nie je nieco v poriadku. Ak tu je niekto taky ako ste sa cez to preniesli? Akp zistim ze toto je uz zle..

hederamonstera
24. júl 2024

Nevedela, naucila som sa doverovat sebe, dietatku, prirode

werony_n
24. júl 2024

Myslím si, že najdôležitejšie je sa nato nesustredit lebo do pôrodu sa takto zbláznis, skus si zamestnať hlavu a uvidíš, že zrazu ti nič nebude. Klasické bolesti sú v tehotenstve normálna vec a keby ti niečo naozaj je, tak určite to poznáš.

lucia23529
24. júl 2024

Ja som tiež mala stále niečo, už som sa citila aj pred doktorkou divne, porodila som a hneď to všetko zmizlo 😂

jeennyv
24. júl 2024

Je take video, animacia, ako vsetky organy a telo sa musia tehotenstvu prisposobit postupujucimi tyzdnami, mysli, ze co prezivas je ok..len mas kvoli predoslej skusenosti strach…

mojemenonikto
24. júl 2024

Manželka mala tiež úzkostné stavy, či je všetko v poriadku počas tehotenstva. Tak som jedného dňa išiel do zdravotníckych potrieb a kúpil som kvalitný fonendoskop. Vždy sme ho vytiahli keď išiel na ňu takýto stav a pri zvuku srdiečka sa upokojila. Veľmi jej to pomáhalo a zároveň to bolo veľmi romantické 😉

tanyan
24. júl 2024

@mojemenonikto Ja som mala angelsounds (fetal doppler) a tiež mi to psychicky pomáhalo, keď som počúvala srdiečko. Mala som totiž obrovský bazén pre princeznú a placentu vpredu - pohyby som cítila minimálne.

mikadooo
24. júl 2024

Nejak som neriešila, asi som taká povaha, lebo nebolo dobre, ani jedno tehotenstvo, nejak som si to nepripúšťala. Asi si úzkostnejšia povaha, povedz to doktorovi, možno ti nasadí magnezko. Rozmýšľam, že mňa dopovali vlastne magneziom tak možno preto som bola ok. Teraz ti neviem...

mojemenonikto
24. júl 2024

@tanyan Presne, tiež nebolo cítiť pohyby, tak nervozita bola veľká. Nakoniec sa iba ukázalo, že syn bol lenivý po mne 😀

autor
24. júl 2024

Ja citim pohyby, kope asi az velmi a mna kadeco boli preto som asi v strese..

andrejkap123
24. júl 2024

Ja som 34tt a dnes som revala ci je male ok. (Isla som od doktora a je ok). Tiez to mam. Bojim sa od dvoch ciarok a budem sa bat asi navzdy. Ach. Dufam to ale porodom a zdravym dietatkom prejde.

miadi
25. júl 2024

Mas uplne normalne teho priznaky. Ver tomu ze to bude dobre . S obomi zivymi detmi som to mala tak isto a kopance ze ani spat sa nedalo 😂 a to jedno nestastne teho mi nic Nebolo nic nebolelo ani extra zle mi Nebolo . Ber to ako dokaz ze telo pracuje na 100% aby teho bolo uspesne. Je to mala Dan za zdrave babo .

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre