Ako ste prežívali tehotenstvo s mierami 155cm a 42kg?

regrutik
23. apr 2011

Ako ste prezivali tehotenstvo, s vyskou 155cm a vahou 42 kg pre otehotnenim? som jedna z tych co je nizkeho vzrastu a nizkej hmotnosti...chcem sa spytat ci ste tu aj take zeny ako ja...a ako prebiehalo vase prve tehotenstvo a pripadne kolko a odkedy ste zacali priberat....dakujem a tesim sa na distkusiu 🙂

katarinkad
23. apr 2011

Ahoj, ja som bola trochu vacsia ako ty 😀 😀 😀 Vyska 160 cm, vaha 49 kg 😉 Tehotenstvo bolo normalne, nemyslim si zeby nizke a chude zienky mali mat nejake problemy v tehu 😕 Ja som pribrala v tehu 13 kg. Vsetko islo len do bruska a na prsia. Do 5.mesiaca som pribrala iba 1kg, potom sa to ale rozbehlo a priberala som kazdy mesiac po 3 kilecka. 😝

regrutik
autor
23. apr 2011

fuuuha...ja zatial je to v poriadku ....som v 16tt a od zajtra v 17tt...do tretieho mesiaca som obcas vracala teraz sa stane ze tak raz za 3tyzdne zvraciam ale mozno preto ze babu nieco nechuti alebo mi to nesadne neviem..ale inak sa citim fajn a tesim sa...len je to super ked si ma clovek s kym o niecom takom pokecat a este lepsie to je ked ten clovek alebo teda zena je v podobnej situacii alebo v takeho isteho vzrastu....preto som otvorila tuto temu aby som mala prehlad ako ktore zienky to prezivali .... 🙂 dakujem ti zatial katarinkad za odpoved ak chces mozme si takto pisat castejsie a teraz niesi tehotna??

aduskatt
23. apr 2011

ja som mala podobne ako katarinka, akurat, ze do 5 mesiaca som strale vracala, takze pred otehotnenim 48 kg, v piatom mesiaci 42..potom to slo hore az na 58 a den po porode 51 kg

regrutik
autor
23. apr 2011

no to si si tiez uzila svoje

regrutik
autor
23. apr 2011

a to som hlavne chcela vediet ci ste rodili normalne ci v tom nebol nejaky problem??ze uzka panva alebo tak

aduskatt
23. apr 2011

@regrutik no, ja som porodila asi tak, ze od prvej kontrakcie, ktoru som citila som porodila za hodinu a dvadsat minut

medyna
23. apr 2011

@regrutik jeeee, ahoj, konecne niekto ako ja ...... 😀 , som sice o 1 cm vyssia a bola som aj o 1 kg tazsia, ale uplne si mi padla do rany ..... 😀 . Ja som mala velmi pohodove tehu, pribrala som sice 15 kg, ale vsetko v pohode , bez problemov ..... rodila som prirodzene, s EPI, a dost rychlo .....

regrutik
autor
23. apr 2011

ty brdo to je super ze tak rychlo aj ja chcem tak rychlo

aduskatt
23. apr 2011

@regrutik no, porod super, inak nie, tri mesiace v kuse som lezala v nemocke, ale to nemalo s hmotnostou nic spolocne

regrutik
autor
23. apr 2011

ahoj aduska a co ti bolo ???

aduskatt
23. apr 2011

@regrutik no, zacala som v piatom mesiaci rodit

katarinkad
23. apr 2011

@regrutik tak to ja som zvracala do piateho mesiaca. Cele tehu som bola na Cole a hranolkach 😝 😀 Rodila som prirodzene, nikto mi nepovedal ze mam uzku panvu ani nic, porod bol dlhsi, ale zvladla som ho aj bez EPI. 😵

regrutik
autor
23. apr 2011

a je to moooc bolestive ci sa to da zvladnut a kedy utekat do porodnice..ked budu kontrakcie intenzivnejsie ci hned po odteceni plodovej vody??

aduskatt
23. apr 2011

tiez som rodila bez epi, uplne prirodzene a bolo to v pohode

aduskatt
23. apr 2011

@regrutik ta bolest sa prezit da.....urcite boli viac zapal stredneho ucha alebo okostnice🙂)))

medyna
23. apr 2011

@katarinkad hm... tak to ja som vacsi "posera" ....... 😅

regrutik
autor
23. apr 2011

sice no je pravda ze kazda z nas preziva inak bolest a ma inak intenzitu bolestivosti...ale tak ked to ine zvladli zvladnem aj ja 🙂 potom dam vediet ak nezabudnem

aduskatt
23. apr 2011

@regrutik zvladli sme to vsetky...cim viac sa budes bat, tym horsie.......pozri, prezit sa to da a musi, nikto to za teba neodrodi🙂je to trochu silnejsia bolest ako pri mrche..........netvrdim, ze nebolelo, ale viem si predstavit aj vacsiu bolest....a okrem toho, ta bolest prichadza velmi postupne, nie je to ako vo filmoch, ze zrazu ta krc schvati k zemi, takze bez obav🙂

regrutik
autor
23. apr 2011

baby a co vsetko ste jedli..ja jem zatim vsetko ale tak normalne ako predtym....mozno niekedy viac a niekedy menej....na vahe som asi kilo pribrala..je to v pohode??

regrutik
autor
23. apr 2011

som na zaciatku 17tt

aduskatt
23. apr 2011

@regrutik ja som jedla vsetko, ale ne vsetko udrzala v sebe........teda okrem citrusov, tie sa neodporucaju, tak som ich vynachavala.a samozrejme bez alkoholu🙂 a ked mi byvalo zle, tak som jedla rozok s obycajnym maslom a dusenou sunkou..........a zapijala horucou cokoladou..........ked bolo malo lepsie, dokazala som aj prazenicu jest, s rozkom a cokoladou🙂)

regrutik
autor
23. apr 2011

mne napr. zachutili teraz pomarance...mnam..inak udrzim vsetko len vcera som neudrzala masko s lecom fnuk a sama som ho robila

juliagregor
23. apr 2011

pred prvým tehu 158 cm, 45 kg, pribrala som 17 kilov, rodila som vyvolávačkou, za 5 hodín bol syn vonku, chystali ma na sekciu, že som moc uzka, nakoniec, bol porod prirodzený a uplne bez problemov....
druhe tehu dvojky...výška mi zostala 😀 len som bola silnejšia...49 kilov 😀 , pribrala som 9 kilov, chlapci sa narodili plánovane v 35 tt sekciou (jednovaječne dvojky) ....
kojila som dlho a už mám opäť 49 kilov 😀

regrutik
autor
23. apr 2011

a to dokopy ze si si dala hlt prazenice a hned nato cokoladu??

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aduskatt
23. apr 2011

@regrutik to bola horuca cokolada, zapila som nou ranajky..som mala miesto kavy🙂

regrutik
autor
23. apr 2011

a kedy sa vam zacali tvorit mliekovody...cize zvacsovat prsia...mna pobolievaju..a trosku su plnsie ale len trosku

aduskatt
23. apr 2011

@stvura ako moze nemat kontrakcie? to sa da? este som take nepocula...

regrutik
autor
23. apr 2011

a v podbrusku ma pobolieva ale tak slabo..asi preto ze babo rastie a potrebuje si miesto spravit ze?? mali ste take pocity??

aduskatt
23. apr 2011

@regrutik bolest je normalna, rastie ti maternica

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre