Ani neviem ako ma to napadlo, dufam ze tu taka otazka este nie je.. ale dost ma to zaujima 🙂 ake originality vas napadli? mozno sa nechame inspirovat poniektore 🙂
Mamina stale chodila a opakovala ze pod stromcek chce vnuca.Prisla som za nou a opytala sa co chce teda pod stromcek ked ten jej vysnivany (samozrejme aj nas) darcek uz mam.Chvilu pozerala tak vylakane a potom sa rozplakala. 😀 nikdy na to nezabudnem 😀
Nijako 😀 Povedalo im to moje zväčšujúce sa bruško... 😀
Ahoj,ja som vedela už v 1tt,tak som mm povedala nech sa pripraví,že bude dvojnásobným otcom.Om to povedal švagrinej a za chvíľu to vedel kadekto-má utáranú hubu 😠 ,ale hneď po mm,to vedela terajšia krstná mojich detí🙂
Uplne obycajne...ja som taka hlasna truba, ktora nevydrzi robit tajnosti a tak som to uplne obycajne povedala rodicom z oboch stran pri prvej prilezitosti 🙂
Ja som rozmýšlala že keby že budem .. pozveme na obed rodičov z oboch stran .. a ked pride ten spravny čas tak im dame každemu po darčeku .. : Hrnčeky s nápisom babka / dedko... 😀 Ale tu niekde sa mi tiež pačil napad jednej mamičky .. tá to ma vo fotoblogu.. kde si obliekla na navštevu tehu tričko s nápisom: Pridem v juni...To bolo tiež super.. 😉
inšpirovať a hlavne vy..čoo 🙂
ukázala som ocinovi tehu knižku a on to povedal mamine .. mala narodky v ten den tak radoosti 🙂
Ja som svojim rodicom dala fotku z ultrazvuku pod stromcek (na vianoce) Bol to pre nich najkrajsi darcek
ziadno.. chcela som im urobit prekvapko (otehotnela som 4 tyzdne po potrate) a chela som to tajit aspon do 15 tt. ale v 7 tt som musela ist lezat do nemocnice a tak sa to vsetci dozvedeli a mala som po prekvapku 😖
cez e-mail 😀 ale moje bolo neplanovane, tak som chcela, aby mali cas to "predychat" 🙂
mojmu otcovi sme to oznamili tak, ze ked sme prisli den po vianociach na navstevu, vyzliekla som si kabat, brusko (vtedy este ploche 🙂) som mala previazane stuzkou a tak "napadne tehotensky" s rukou vbok som sa posadila do kresla. hned mu to doslo 🙂
no my sme to oznamili v 5 tt obom stranam. v sobotu jednym, v nedelu druhym... vsetci sa tesiliiii, ale truba som aj ja. chcela som mm pozvat do restiky, ktora sa vola Mamicka a tam mu to povedat.. lenze ja, slepacia rit, som mu to vyzvonila hned. a teraz to banujem ☹
ja som v 6tt a este len ma to caka,chcela som cakat do konca druheho mesiaca,ale to urcite neudrzim v sebe dovtedy 🙂.
my ziadno,za nas to povedal nas 3 rocny syn 😀 i ked my sme chceli este o tom pomlcat 🙂
my sme mali doma supravku akoze pod stromcek pre mojho synovca ale mama ze bude mala tak ze ju da mojej sesternici a ja ze no mozno si ju necham ja asi som tehotna🙂 a teraz sa boji dalsich vianoc lebo minuly rok na vianoce s tym prisiel brat ze cakaju babo potom my a teraz kto bude na rade? tak sa smejeme ze kazdy rok dostava to iste 🙂 bola stastna a svokrovci ti stale rypali ze kedy uz bude babo a tak a potom im to manzel oznamil a najlepsia bola jeho starka ze konecne a preco tak neskoro ved to sa ani nedozijem 🙂 ale tak dufam ze sa dozije do augusta 🙂
Ja som mala sedemnásť rokov takže moje tety mi našli tehotenskú knižku a dali mi ultimátum... tak som im napísala esemesku a manzelovej mame tiez do Rakúska 🙂
my sme to mojim rodičom oznamili v den menin mojej maminy..dali sme im obom vecičku ktoru nam neskôr vratili ked sa babtko narodilo 🙂 boli z toho dojaty a velmi šťastnyyy,hned nam gratulovali-bolo to dojemne 🙂 a manželovi som to oznamila ...no bolo to romanticke ale to si necham pre seba... 🙂 ale bol neuveritelne šťastny 🙂
Ja som si vzdy predstavovala ked pride ta chvila, ako spravim prekvapko a oznamim to nejak originalne 😀 no len co som si nasla na teste dve // som to nevydrzala a priatelovi to okamzite poslala smskou 😀 to som bola v 5tt. Mame som to oznamila asi v 8tt s tym, ze ostatnej rodine to chcem oznamit az neskor, pre istotu... Lenze to sa uz nekonalo, mama to vyzvonila komu sa len dalo 😀
Já žiju v SR a rodiče mám v čR, jak jsem otěhotněla tak jsem ještě všechny doktory měla v ČR a tak sme udělali našim přepadovku a přijeli ve středu večer, prostě bez varování jsme jim zaklepali ve středu večer na dveře 🙂 s tím že sme přijeli bo musím k zubaři 😀 (přitom jsem byla objednaná ke gynekologovi 😀 ) no a tak po prvotním nadšení z návštěvy jsme kecali kecali a najednou bylo takové to chvilkové ticho a já jsem seděla a usmívala jsem se jak sluníčko na mamku, na taťku a mamka najednou na mě "to jako fáááákt????" a já nooo jasně" a oni vážně ? fakt? ježíííš supeeer.. no bezeslov 🙂 🙂
pri Paťkovi sme využili narodeniny mojej maminky,bolo to z našej strany pre nich prvé vnúča, dali sme jej na tortu biele mini papučky......páni,zajtra tomu bude 8 rokov...... 🙂
no a pri Evičke Patrik všetkým vyzvonil ,že "maminka má doma teplomer na bábätko" (tehu test).... 🙂
Tak mm robil test so mnou 😀 Chvíľu pred výsledkom sme sa bavili, že najskôr si to dáme poistiť doktorkou, ale akonáhle nabehli 2 čiarky, tak sme vyškerení leteli k mamine aj s testom-poplakali si a hneď sme išli aj k svokrovcom. Tam sa práve riešil alkohol na švagrininu svadbu, tak mm hovorí, že nech potom jednu flašku odložia, aby mohli zapiť drobčeka. Samozrejme sa veľmi tešili 🙂
povedali sme to vsetkym na oslave mojich 33 narodenin 😵
My sme tiež oslavovali manželovú 30tku...rodičia mu dali spraviť tortu s 30tkou sviečkou, nech sfúkne a nech si niečo praje...a on: Nech to bude dcérka 😀 Skoro odpadli, boli tam moji, jeho rodičia, najbližšia rodina...Moja mama sa rozplakala, jeho rodičia sa len tak usmiali...hm...Moja mama bola veľmi rada.
my sme v piatok oznamili, ukazali sme fotky z ultrazvuku a povedali : "To je Želmíra." (krycie meno pre naše bábo, pravé meno sa všetci dozvedia až ked sa narodí. malého sme volali Jáchym - všetci si mysleli že to chceme naozaj použiť a boli z toho strašne neštastný. - no a reakcie svokrovcov žiadne, moja mama bola aspoň prekvapená.
Manzel bol unaveny z neustalych reci jeho rodicov na moju adresu, ci sa nevidim, aka som tucna a este furt priberam. V mojom siedmom mesiaci to uz nevydrzal a vysiel s pravdou von 🙂
Tak ja som tiež chcela nejaké prekvapko,ale navydržala som od šťastia,keďže sa nám nedarilo 2roky,tak hneď ako som spravila test som volala mame,a potom keď to gynekológ potvrdil,tak som bola v 5tt a 4dni,tak som im ukázala sono fotku našim a aj mm iba vtedy uveril,tak a svokrovcom sme tiež vzali sono snímku a povedali im toto je váš vnúčik.A najprv nerozumel svokor že čo to má pozerať na snímke,to sme mu museli vysvetliť,keď v živote také nevidel,sme sa aj nasmiali.A to by sa tiež boi potom dozvedeli,keďže v 8tt som šla ležať do nemocnice,kvôli tomu,že mi bývalo hrozne zle.A to sme už v 33tt.
u nas asi tak prisla stara mama na navstevu a mali sme prerobenu kuchynu a on na to ze co sme zvacsili kuchynu a ja jej vravím vela nas je a bude este viac teta hovorí to nieje mozne a ja nato pre koho ako stara mati pochopila tetka nie 😀 a kedze nasa dcera mala uz 4rocky tak sme ju naucili pesnicku UZ TU BEHA LEN V TRICKU JA BUDEM MAT SESTRICKU no a mala to vyspevovala vsade kade chodila a nakoniec sa narodil bracek
a mate aj nejake originalne napady ako to povedat buducemu oteckovi??? 🙂 🙂 🙂
ahojte,
tak nam sa dnes potvrdilo ze budeme konecne traja (po 3 a pol roku snazenia),
manzel ma v sobotu narodky tak sa to chystame povedat, hlavne som zvedava ako bude svokra reagovat, z toho mam asi najväcsiu obavu, dufam ze do soboty to vydrzime ale hlavne aby vsetko bolo ok az do vytuzeneho konca 🙂
Tak ja som nad tým uvažovala keby že som bola v tom 😀 tak by som mu na chodbu k jeho topánkam položilia aj malilinke topanočky.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, Takže mi sme rodičom dali fľašu vína s vlastnou etiketou. Boli tam samozrejme vinárske pokeci ale boli zmenená tak, že odroda vína bolo naše priezvisko a tak, ročník vína, dátum nášho zoznámenia a bola tam foto ultrazvuku. A teda svokor to obzeral a študoval a aj tak nepochopil 😉 až keď mu švagrinka vysvetlila.