Ako ste dopadli po pozitívnom tripple teste na amniocentéze?

krasneleto
21. jan 2015

prosim o vase skusenosti, vysledky tripple testov, ake ste mali vysoke riziko na vady, a ci sa nakoniec potvrdilo

99janka99
22. jan 2015

Ahoj ja som mala riziko na downov syndrom. na amnio sa nic nepotvrdilo.

rencici27
22. jan 2015

Ahoj takze prvotrimestrov screning dopadol ze zle, zla krv vysoké hodnoti hcg a aj pappa a aj NT bolo 2,9riziko na Dawn 1:33......Bola som na odbere chlor klkov pred vianocami 2014 a nastastie ako darcek sme dostali s manzelom spravu ze cakame zdrave dievcatko...;)).Druhotrimest screening krvi dopadol ok a este cakam na morfo sono..Kocky tie co stresujete viem co prezivate a preto drziim palce ale hlavne treba verit a duufat...do posledneho okamihu....tak ako aj ja verila som a a vedela som ze moja dcerka je zdravunka;))

ivia25
22. jan 2015

ahoj ja som mala tiež zlé tripple testy ,išla som na odber plodovej vody.Výsledok? nebol lebo bol výpadok elek.prúdu,išla som sa z toho zblázniť.Riskli sme to a narodila sa nám krásna ,zdravá dcérka.A poviem ti je výnimočná,má 4 roky a ovláda super cudzie jazyky.Človek ,keď ju počuje tak až nechápe ako je to možné.To je asi dar z neba . 🙂 🙂 🙂 Babuľky držím vám všetky palčeky,hlavne myslite pozitívne a hlavne treba veriť,že to bude všetko ok 🙂 Želám vám len krásne dníčky 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

bobsent
22. jan 2015

výsledok veľmi zlý -riziko rázštepu 1:50, čo je naozaj dosť.
absolvovala som morfo sono u Čunderlíka v Bratislave (dopadlo dobre), amnio som vzhľadom na to rizikové teh.a to , že rázštep sa dá vidieť na sone ,odmietla. keby mi vyšlo riziko downa, asi by som na amno išla. kolegyňa mala riziko downa, na amnio išla, malý je zdravý.
náš malý sa narodil bez rázštepu.
držím palce.

eriiika
22. jan 2015

Ahoj, ja som mala vysoke riziko razstepu, amnio som absolvovala iba ako doplnkove vysetrenie, kedze razstepy sa zistuju ultrazvukom, ale chcela som si byt ista, ze razstep nie je sucastou nejakej inej genetickej vady a vsetko vyslo v poriadku a mam zdraveho synceka. Amnio sa dala prezit, len si treba davat par dni po nej pozor

sabina1975
22. jan 2015

mala so riziko na DS 1:15 amnio v pohode mame zdrave dievcatko

foodoorka
22. jan 2015

ahoj ja som amnio odmietla, bola som na špeciálnom morfo sone a všetko bolo ok,tak som tomu verila i ked do konca tehu ma občas prepadla myšlienka...čo "ak"

viky321
22. jan 2015

Riziko 1:40 ,amnio v poriadku,mame15 mesacne dievcatko.
,

stanislavao
22. jan 2015

@krasneleto ja som mala tiez podla testov krvnych vysledok DS. na amnio som nesla. bola som v 15tt ked to zistili a citila som uz pohyby. aj keby sa DS potvrdil, na prerusenie by som nesla. simonko je zdravy. testy boli zavadzajuce kvoli vyssiemu veku mala som 32 rokov.

mary75
22. jan 2015

ja som mala riziko DS pri oboch deťoch.Už neviem v akom pomere ale odber plodovej vody som odmietla,išli sme na 3d sono tam dr povedal že žiadny náznak DS sono neukazuje,tak som dúfala a veľmi verila že bude všetko ok,čo sa aj potvrdilo.Detičky sú zdravé a šikovné.Pri prvom tehu som ale preplakala polovicu tehotenstva,predsa to nebola sranda ked to vidíš na papieri,ale pán dr.ma stále ukludnoval že tie testy skresluje aj vyšší vek mamičky.

pipistrel
22. jan 2015

Ja som mala riziko DS 1:223, amnio som odmietla, bola som na morfologickom ultrazvuku u MUDr. Holáňa, on má uistil že všetko vyzerá byť v poriadku a narodila sa mi zdravá dcérka.

winky77
25. jan 2015

1:310 ds... ale kvoli rodinnej anamneze som podstupila amnio. vysetrenie je uplne v pohode. nie je to ziadna bolest a vobec som sa nebala. a vysledky boli ze cakam zdraveho chlapca. je to skvely pocit

katy2
25. jan 2015

Mne vyslo riziko na Down syndrom 1:50... Stavila som na kvalitny morfologicky ultrazvuk u specialistu v 20tt, kde ma lekar upokojil, ze vyzera byt vsetko v poriadku, amniocentezu som odmietla a aj napriek straseniu a vysokemu veku mam obe deti UPLNE zdrave....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre