Ahojte Babulky, chcela by som Vas poprosit o pomoc.
Akym sposobom sa rataju tehoteneske tyzdne? - viem ze existuju rozne www stranky kde zadam poslednu MS ale momentlane mam iny tyzden ako by som mala mat a nikde neviem najst akym inym sposobom sa to da zistit :/
ked som bola na kontrole lekar mi 3,7,2012 povedal ze som 9tt+3d ale neviem ako dalej pokracovat vratani a v tolkych informaciach co som mala od neho som pozabudla na otazku ako ratat....
Dakujem
takze podla dr si dnes zacala 11tt, buducu nedelu zacnes 12tt, posunul ti zrejme aj termin porodu, malo by to byt o 2t neskor, teda cca 2 februara ... vsetko sa moze zase zmenit pri dalsom ultrazvuku, takze by som si z toho nerobila tazku hlavu
mne sa tiez nerata tehotenstvo podla menzesu ale podla utz.na stranke www.tehotenskakalkulacka.sk sa da vyratat podla datumu porodu v ktorom si tyzdni.ja tak tiez ratam.
www.tehotenstvo.academy.sk, od prvého dňa menzesu si prirátaj 280 dní alebo 40 týždňov. Vždy sa drž menzesu +- 2 týždne.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Tehotenske tyzdne sa rataju veru cudne, ani sa ti nedivim... lekar rata s pravidelnym 28 dnovym cyklom a ovulaciou na 14.den cyklu.
Takze prvy den tehotenstva rata prvy den tvojej poslednej menstruacie. Ak si tu do pasu zadas tento datum, tak ti pocitadlo bude automaticky odpocitavat, kolko dni do porodu a pod tvojimi prispevkami budu nabiehat tehotenske tyzdne.