Ahojte ,
Baby prosím o radu. Mam pozitivny test a mam pocit ze som mometalne v 4.tyzdni ,no neviem presne ako sa to počíta. Niekde som videla ze 4.tyzden moze byt od vynechania menzesu a potom 4.tyzden od oplodnenia...moc tomu nerozumiem,ze ako sa to teda počíta 🤷♀️ ak by som to mala brat ja od oplodnenia tak je to cca ten 4.tyzden. Je to správne?
A este taká otazocka,je mozne ze mi zacali nevolnosti a bolest hlavy takto skoro?
Ďakujem 🙂
@megi97
zadaj si datum poslednej ms do hocijakej tehotenskej kalkulacky a ta ti povie 🙂
https://www.babyweb.sk/tehotenska-kalkulacka
@megi97 tehotenstvo sa počíta od prvého dňa poslednej menštruácie.. aj keď reálne si mohla otehotnieť až počas ovulácie, ktorá je zvyčajne v strede cyklu.. ale tak počíta sa to takto. Ved si stiahni nejakú tehotendku aplikáciu a tam ti to bude počítať samé. Áno je možné, že tvoje nevoľnosti začali takto skoro. Moje začali niekedy okolo 6 týždňa tehu .. v prvom trimestri majú ženy veľmi často nevoľnosti, nechutenstvo atď..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@megi97 ak si od oplodnenia 4 týždne, tak je to už 6-ty tehotenský týždeň. Tehotenstvo sa ráta od 1.dňa menštruácie