Ako sa počíta, od kedy som tehotná?

lluciiiii
24. okt 2019

Ahojte baby možno mate niektorá viac s týmto skúsenosti som tehotná a nemala som od posledného bábätka menštruáciu takze sa podľa toho neviem riadiť bola som na ultrazvuku a babatko veľkosťou vyslo na 9+4 kedy som mohla otehotnieť? Nechránený styk som mala 1.9 a 7.9 a ani jedno mi na tYzdne nevychádza.. ci počíta sa to nejak menej ako dieťatko je veľké? Ďakujem za poradenie 🙂

sara07
24. okt 2019

google

lluciiiii
autor
24. okt 2019

@sara07 nič co by mi pomohlo som nenašla pozerala som uz asi aj 7x

sara07
24. okt 2019

blbost , ohladne tohto je to jasne napísané
mi nehovor že nevieš ako dlho su spermie schopne byt nazvyme to živé vo vagíne , nefunguje to len v tomto okamihu sme počali tu a teraz

fokuska
24. okt 2019

@lluciiiii Tehotenske tyzdne sa pocitaju od poslednej menstruacie. To znamena, ze este len ked dochadza k ovulacii a oplodneniu, tak zena je uz "tehotna" priblizne 2 tyzdne.
Ak teda babo zodpoveda velkosti 9+4 tak je to prebiehajuci desiaty tyzden, k oplodneniu doslo priblizne pred 7-8 tyzdnami. To sedi presne na ten tvoj styk, bud 1.9. alebo mozno skor 7.9.

rybka16
24. okt 2019

@fokuska to dobre napísala. Vychádza ti to na tie nechránené styky. Ale ono je vlastne jedno, kedy si otehotnela, dôležitý je výpočet termínu pôrodu. Lekár sa bude musieť riadiť ultrazvukom, najpresnejšie sa to dá stanoviť týmito prvými, lebo embryá sa v tomto štádiu vyvíjajú veľmi podobným tempom.

lsimo
24. okt 2019

@fokuska sama si si odpovedala, lebo to vychádza podľa správnosti na tie styky, skôr by som sa priklonila k 7.9 🙂

olivs1
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre