Ako sa obliecť na vyšetrenie?

lenka216
29. apr 2015

Ahojte 🙂
Mam jednu otazocku mozno troska trapnu :( chcem sa spytat ako chodievate oblecene na prehliadky? ste oblecene normalne a iba brusko ukazete alebo do pol pasa? Ja stale do pol pasa, pretoze raz som tam prisla v sukni a aj ked som si ju stiahla tak mi ju kazal vyhrnut celu, ze mu to zavadzia. mam ist s manzelom na ultrazvuk tak neviem co si obliect, asi tu bude aj taky nazor ze je to moj manzel, ze preco mi je blbe byt pred nim vyzlecena, ale predsa len by sa mi tam lepsie sedelo iba s nahym bruskom .)

evittam
29. apr 2015

@lenka216 Na UZV som bola normalne v tehot.nohaviciach-stiahla som si ich pod brusko a tricko pod prsia. Na normalne prehliadky v sukni-najskôr ma vysetril zo spodu a potom brusko.

janickacrazy
29. apr 2015

@lenka216 Ja si dávam bud šaty alebo elasťáky a dlhé tričko. Ved ked ti bude robit sono cez bruško stačí len vyhrnúť tričko a trochu dať nižšie elasťáky a je to vybavené. 😉

jankaroy
29. apr 2015

Ked pojdes s manzelom na ultrazvuk, tak ti lekar vysetrenie robit nebude, Ak bude chladno daj si nohavice, ak teplejsie tak si daj dlhsiu suknu. Odkryjes si len brusko, nohy budes mat zakryte a nebudes sa citit nepohodlne. Urcite sa nevyzliekaj od pol pasa, ved tam predsa nebudes lezat polonaha a riskovat ze prechladnes 🙂

peneloppe
29. apr 2015

Ja som vela nosily leginy a hore dlhsie topy, tuniky. To bolo prakticke a pohodlne v kazdej situacii.

imelia
29. apr 2015

Ja nosím legíny a dlhé tričko alebo tuniku. Najskôr ma lekár vyšetrí odspodu, to dám legíny dolu, potom si ich oblečiem a iba vyhrniem tričko a ideme na ultrazvuk aj za prítomnosti manžela.

patkah128
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bubelko
29. apr 2015

@lenka216 ja som nosila tehotenske nohavice a tie som si stiahla pod brucho a tricko vytiahla nad brucho...

lenka216
autor
30. apr 2015

@patkah128 no tiez mi to bolo divne :D :D :D preto som na nete hladala nejaku diskusiu ako sa obliect, ale nic som nenasla. Tak dakujem za prispevky skusim suknu, snad mu zavadziat znova nebude

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre