Ahojte...viem ze podobna tema je zalozena ale skor sa chcem spytat....ako ste tehu oznamili rodicom, v praci, priatelom..... 🙂
No ja neviem...ja sa pytam preto ze by som sa aj bala..alebo neviem proste ako by zareagovali........ja som chcela iba pocut pribehy ze ako kto oznamil tehu...
@kachna127 úplne normálne, bez nejakého teátra...otec prišiel domov, spýtal sa čo je nové, tak som mu povedala, večer mame že potrebujem s ňou chvíľu hovoriť, kamoškám baby mám novinu, som tehotná, a v robote si všimli, keď som začínala 7.mesiac aj sami 😀
no a že sa bojíš reakcií - nikto ťa nezabije, fakt nie... predýchajú všetci 😀
Mne bolo pri prvom tak zle, ze si to vsimli nasi hned 🙂, v praci som bola PN a kamoska, co bola zaroven i kolegyna sa hned dovtipila, ked ma prisla navstivit...ostatnym kamosom postupne sme oznamili, ako sme ich stretavali... Teraz pri druhom sme postupne vsetkym povedali, ze budeme mat surodenca, kedze sme sa o neho snazili uz par mesiacov, tak to nebol pre nikoho velky "sok" 🙂
Moja mama to vedela prva, lebo som si spravila test a kd bol pozitivny, tak som jej hned s placom volala, ze huraaaa, budeme mat babo 😄 potom sme boli u nasich a otec sa pytal, ze kto soferuje, tak sme povedali ze Martin (moj muz). Tak oco povedal, ze ja si mozem nieco dat a ja ze nie, ze som tehotna 😊 svokre som ukazala tehu test a trochu sme si poskakali od radosti a poplakali. V robote som to oznamia sefke, lebo som musela zacat zaucat nahradu za mna, tak aby mohla nikoho najst. a kamaratom tak postupne. jedneho sme napriklad zavolalai, ked sme prerabali spalnu na starom byte, aby nam pomohol. on sa pytal, zo srandy, ze ci som z cukru, ked nemozem pomoct muzovi s postelou a malovanim ja. tak sme mu povedali, ze nemozem, lebo som tehotna 😊 vsetko to pride tak samo.
ešte 12dní do MS a už teraz riešiš ako oznámiš čo možno ani pravda nie je? A ak sa bojíš ako zareagujú, tak by asi bolo treba prehodnotiť či si naozaj pripravená na tehu
Zeby som bola rozhodnuta ze chcem byt tehu...a snazim sa kazdy mesiac......a viem ze raz sa to podari..a raz ma to caka? Akoze sa nemozem opytat tu nic uz?
My sme to oznamili,dost strohato.. Jednej strane cez webkameru, co neprisla ani gratulacia a druhej strane telefonicky co samozrejme bolo super, lebo nas podporovali..Inak to prijali celkom dobre..Kamaratom postupne sme tehotny.. Nie je to nejaka veda, je to bezne a normalne..
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@kachna127 no ja neviem, ale inak ako - som tehotná... budete starí rodičia - sa to ani nedá, či? 🙂