Vedeli by ste mi nejako originalne poradit, nech ho nevystre 😀 😀 😀
Keď sexujete bez ochrany, tak by ho neplánované tehotenstvo veľmi prekvapiť nemalo. Iná situácia by bola, že si vysadila tabletky a si mu to nepovedala.
@lotalujza napadli mi take somariny: pozri sa,ake krasne kolajnicky sme si spravili! Odvezu nas do stanice rodicovstvo. 🙂
alebo: ukazat test s ciarkami: a co chvila budeme taketo,len vacsie stopy robit s kocikom do snehu. 🙂
p.s. Ked som tehu s druhym babom oznamila mojmu otcovi ( buducemu 2nasobnemu dedovi),hladal skrytu kameru. Myslel si,ze zartujem.
sprav si oznamenie ako na promociu a napis tam predpokladany datum porodu, jeho meno a ze mu bude udeleny titul "otec" 😀
Povodne som si sama predstavovala ako umelecky to oznamim svojmu muzovi, ale vyzvonila som mu to hned do telefonu 🙂 ale svokrovci to dostali ako darcek na vianoce- detske topanocky. Prve, co svokor v nemom uzase povedal bolo " nalej!, to je jedno co, ale nalej" 🙂
No, ked mate uz 5 deti, to uz si drahy ani nevsimne ze dajake pribudlo...
Ak mate dve alebo jedno a viac ste nechceli, bude to pruser ako mraky a zavisi na drahom, ako nizko ma polozeny prah humoru.... ak nizko, mozes srandovat ako pisali vyzsie...
Ak je to prve, a neviete do coho idete, tak to uvidis hned v prvu a druhu sekundu, co sa ju v hlave toci...
Priprav si mobil a ked ho vystrie, volaj zachranku 😀 😀 😀
@lotalujza
opatrne odbalit kindervajicko. vybrat hracku, dnu dat foto z UTZ, alebo ten test. cokoladu na kraji nahriat napr teplym nozom spojit a patrne zabalit...
@apollo13 to by môj pri odbaľovaní kinderka a zhladnutí papieru v ňom zahlásil: čo za chu.... to tam zase mám 😀
@zuska_bluzka no sak by na to coskoro prisiel 😀 my sme to tak dali rodicom na oboch stranach na velkonocny pondelok :D
Alebo ma napadlo ze nic neozamuj a ked pojdete na vec, tak mu povedz, ze uz nemusi pouzivat ziadnu ochranu 😀 😀 😀
ja som odfotila dva testiky vedla seba a poslala mu to 🙂 a dva preto aby nepovedal,ze jeden to nie je iste 🙂
Ja som mu to suchoparne oznamila cez telefon. Bolo to najtrapnejsie ticho,ake som zazila.
Dakujem co mali naozajsuper nápady, pobavila som sa 😀
Ostatne typu: mali ste si dávať pozor a pod. som nemala záujem citát, a je to nás problém
Chcela som len originalny nápad na oznam
Ak máte ešte iné sem s nimi 🙂 vdaka
Ja som sa to dozvedela ráno, nechala som manželovi tehu test s spolu s malými ponožkami doma na stole a pochopil 🙂
No tak urcite to prezije
Aj minule rozpraval o kamosovej dcere pol rocnej, stretol kolegynu s kocom a hned sa vrhol na to male a usmieval sa
A som len tak vypustila, ze ci aj my nechceme dalsie a on sa zasmial a ze ci som sa s konom zrazila 😀 😀 😀
Tak asi ano 😀 😀 😀
jeeee fajne inšpirácie ste dali aj mne ak bude nahodou druhy krat v tom. Prvý krát som mu to povedala cez telefon a priam som počula ako sa mu ritka stiahla 🙂
moj sa to dozvedel po nocnej, ukazala som mu testik s kolajnicami ako svet, o spanku ani chyru ani slychu a poobede mal bowling s kolegami, vela toho neuhral 😀 ale tak mam krasny narodeninovy darcek na ktory som si pockala ešte 8mesiacov 😀
moj neveril domacim testom, cakal az to krvny test potvrdi. Ked robili krv zaroven spravili utz a dali mi fotku. Isla som rovno do prace za nim mu ukazat utz. tak bol rad a uz aj poukazoval kolegom ked som odisla , len som mu zabudla povedat ze su to dvojicky (🙂 maly detajl ) tak som mu volala, zase mi neveril, rozmyslal, on si myslel ze 2 obaly su 2 oci a ze tak vyzera 1 dieta na utz 🙂 na 100% uveril ked isiel so mnou na dalsi utz
no takze uz je to vonku, najprv som zvazovala, ze poslem MMS aj s obrazkom zo sona, ale nakoniec sa to nedalo, dosiel domov a ze co bolo u dr., tak som zamavala s tym obrazkom a on, ze to co je, a ja, ze no co asi?
chvilu kukal, v prvom momente sa potesil, a potom zacal spekulovat ci to zvladneme a bla bla bla, takze to prezil, netrafilo ho a dufam, ze nebude mat este nekale myslienky, lebo na TO moze rovno zabudnut 😉
ja som mojmu manželovi napisala sms že:ahoj ocino.Kedže vobec neodpisoval tak som mu zavolala že prečo nereaguje na sms.A on odpovedal :myslel som že si chcela len pozdravit svojho ocina a pomylila si si čislo 🙂.takže formou sms neodporučam 🙂
@lotalujza a kolko už máte detí.by ma zaujímalo?
@martina28p dve
@lotalujza a tretie na ceste? aj my sme tak chceli,ale teraz neviem :( lebo máme problémy,ale keby sa pošťastilo,tak sa nebránim....všetko dobré 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
A co ho ma co vystierat? Sexoval? Sexoval... tak s tym musi ratat 😀