Ahojte žienky, ja len by som od vás prijala nejaké originálne tipy, ako oznámiť mužovi, mojim rodičom a jeho rodičom, že budeme mať bábätko ? 🙂 rozmýšľala som nad kadečím, vždy v každom smere vyšpekulujem niečo originálne, ale v tomto prípade, akoby moja originalita išla bokom a mňa nič nenapadá :D
Tak možno vy mi poradíte z vlastnej skúsenosti, prípadne od známych ako to oznámili,... 🙂 za každý tip budem vďačná 🙂
@lindusss2016 muž pracuje mimo Slovenska, o bábätko sme sa nesnažili ešte, prišlo to náhodou a ja som nechcela čakať kým príde, nakoľko som mala už tušáka, tak som si spravila test ... žiaľ niekedy to podmienky neumožňujú sa podeliť o radosť hneď... o to väčšiu radosť mám keď mu to budem môcť oznámiť 🙂
@0barbara0b
Aha, to je ina situacia. Nuz, tak nvm, kedy s nim budes, sle asi osobne by som to nechala. Ak vydrzis...
@lindusss2016 jasne že osobne, preto sa pýtam na nejaké tipy, nech niečo do vtedy vymyslím 🙂 mám nato týždeň
@0barbara0b
Skus pinterest, tam urco najdes inspiraciu
daruj mu zabalene detske topanocky
Ja som mu to pôvodne tiež chcela nejako originálne oznámiť, ale keďže radosť z pozitívneho testu som nedokázala skrývať ani sekundu, oznámila som mu to polopate a bolo to krásne;) 🙂 aj slzička vyšla. Ale keď som tak nad tým uvažovala určite by som si kúpila obyčajné biele tričko a napísala by som na neho nejaký odkaz - napr.na brušku v bublinke "Ahoj ocko" ...alebo niečo podobné🙂 alebo druhý nápad bol pokrývať papieriky po byte s hádankami- alebo otázkami o vás, ak by správne odpovedal dostal by ďalšie miesto kde má hľadať..a na konci by mohol nájsť napr.tie topanočky alebo ponožtičky 🙂 alebo pozitívny test🙂
Daj mu malé detské ponožky medzi jeho, možno si to všimne :D :D
Alebo mu do nejakej krabičky zabal tehotenský test pozitívny 🙂
Ja som mu to oznámila v rámci takého ineho aventneho kalendára a našim sme to dali pod stromček, v krabičke ponožky 🙂 ale to je už neaktuálne vzhľadom na tvoju situáciu :D tak skús pozrieť Pinterest, tam je kopec nápadov aj ohľadom tohto 🙂
Alebo skús do kinderka 🙂 rozober kinderko, vlož do tej nádobky ponožku a keď tak trošku roztopis tu cokosku, tak vraj sa dá zlepiť kinderko naspäť 🙂
Mne vychádzali testy negatívne, tak sme kúpili last minute do Španielska. MS meškala, ale pripisovala som to zmene prostredia, vzdy mi dovolenka rozhádže cyklus a tri mesiace pred som bola dlhsie pracovne v Mexiku, takze som ho už mala rozhádzaný aj predtým. Na asi piaty deň som dostala slnečnú alergiu a vravím polovičke, že musím si dat lieky, ale pre istotu, poďme kúpiť test, keby nahodou.. zatiaľ, čo on siel k bazénu, ja som si spravila test a vyšlo nám toto😀 samozrejme som mu to utekala hneď oznamit😀 u rodicov som pockala na mamine narodeniny, cca v 10tt som bola a dali sme jej previazanú krabicku, kde bolo body, topánočky a foto utz
nikomu som nič neoznamovala....prišli nato aj sami...
@0barbara0b tak ja som si nechala vyrobiť hrnčeky čo sú celé čierne a len po naliatí horúcej vody sa odkryje na nich tajomstvo 😉 takže na tých hrnčekoch je z jednej strany obrázok bábätka a na druhej sú nápisy budem ocinko alebo budem stará mama, starý otec..podľa toho komu ten hrnček bude patriť.. takže až sa nám podarí otehotnieť a hneď ráno zistím že mám pozitívny test tak spravím môjmu mužíčkovi hneď raňajšiu kávičku do hrnčeka s prekvapením ktorý mu odkryje že sa stane oteckom.. a podobný plán mám aj so všetkými rodičmi pozvať ich na návštevu a pritom im naliať pred nimi kávičku alebo čajík do nových hrnčekov, ktoré im zostanú aj na pamiatku 😉
@nikca101 toto je super nápad 😎 smiem sa opýtať, odkiaľ máš také hrnčeky?
@0barbara0b mne sa pacilo, ked to manzelka oznamila kratko po vianociach ako dodatocny vianocny darcek, co zabudla dat pod stromcek. V krabicke bolo pomalovane vajicko s napisom otvor ma. a ked ho klepol, bol v nom zrolovany papierik s oznamom: budes ocko.
A dalsia dala manzelovi pozitivny test namiesto zalozky do knihy, co cital kazdy vecer. Takze skoro padol z postele.
@simonkazga hrnčeky som si sama navrhla a dala vyrobiť.. asi sa tu nemôžu písať konkrétne stránky odkiaľ ale keď si dáš do Googlu hrnček s vlastným motívom tak ti vyhodí viacero stránok kde to vyrábajú.. a stačí už len vlastná fantázia ako si ich navrhneš a myslím že prekvapenie čo nikto nečaká je na svete 😉
Ja by som zvolila nejaký praktický darček. Knihu pre budúceho otecka. Nech sa pripravuje. Tak duchovne. Čo ho čaká, akú funkciu bude v živote dieťaťa zastávať... Chlapi často netušia do čoho idú, ako sa ich život zmení od základu... 😉
Kup mu tricko "najlepsi otecko" 😉
Moj bol 1x pri tom a druhy x som nechala polozeny test na stole ale mal este len mini ducha ze to nebolo poriadne ani vidiet tak som neriesila a dosile s prace a sa ma pyta ze co to ja ze nic a on si tu uplne slabunku ciarku vsimol hned aj bez okuliarov a ja som ju hladala asi 10 min. Tal bol rad ale neradujeme sa este moc dobre bude az po 3 mesaici a po porode a eodine oznamuje po ukoncenom 3 mesiaci zo zlych skusenosti predtym (3 xsme o babo dosli).
Po lopate som mu cez messenger poslala pozitívny test s popisom:“ myslíš, že sú to dve čiarky? 😂😂" on mi napísal, že on ich tam vidí a ja, že v pohode teda, nemám halucinácie a ďalej sme nerozvijali debatu. O dieťa sme sa skoro rok snažili, nebrali sme to ako dôvod robiť oslavu a humbuk. Ale tak, my sme suchari. Aj rodičom po telefóne. Žiadne prekvapka. Aj zásnuby sme oznamovali rovnako, aj to, že sme vybrali byt, aj svadbu aj to ze sme si adoptovali 3 mačky . Ale je to asi každého osobná natura. Niektorí robia zo všetkého vedu, niektorí hovoria všetko po lopate ako to je
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@0barbara0b
No mne je len cudne, ze muz to este nevie. Moj bol pri tom, ked som si robila test a vedel to okamzite.