Ako je to s vyšetrením na gynekológii?

lus2909
2. dec 2014

Ahojte baby moje chcem sa opytat ako to je s vysetrenim u gyndosa za kazdym ked ste isli na poradnu ste platili a co vystavenie tehotenskej knizky a ked mi urobi mocovy test na hcg tiez budem platit a ked si chcem zalozit kartu?dakujem za vsetky odpovede

piacere
2. dec 2014

V tehotenstve ti vsetky vysetrenia, na ktore mas narok, preplaca poistovna.

sisaha
2. dec 2014

@lus2909 platis iba ak dany lekar nema zmluvu s poistovnami. Inak by si nemala platit nic. Niektorí vsak môžu mať cenník, že za určitý poplatok (moja byvala dr mala 50 eur za rok) mas objednania na presny cas, sono na kazdej poradni, atd.. Ale inak by si nemala platit nic.

monicm
2. dec 2014

@lus2909 ako už hovorili,ak pôjdeš k dr.ktorý nemá zmluvu s tvojou poisťovňou,všetko si hradíš,inak to všetko,čo si písala je v rámci poistenia

lus2909
autor
2. dec 2014

Vdaka baby uz som sa zlakla ze skrachujem 😔

marcelatje
2. dec 2014

@lus2909 závisí to aj od lekára, niektorí si účtujú napr. za vstupnú prehliadku. Taktiež sono na každej poradni nemusí byť samozrejmosťou, poisťovňa prepláca myslím len 3 x počas tehotenstva. A zasa je to iné v prípade nejakých komplikácií , vtedy ti robia viac krát ..... takže ťažko takto naslepo radiť. Nájdi si lekára a informuj sa priamo tam.

milotaa
2. dec 2014

@lus2909 je to hradene poistovnou, ale moze sa stat, ze Ti lekar spravi nejake vysetrenie mimo standart (ked sa mu napr. nieco nebude zdat) a budes musiet priplatit - mne napr. robil castejsie sono lebo mi sledoval cystu. Preto odporucam mat vzdy so sebou par Eur keby nahodou.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre