Ahojte. Dnes som si urobila test Clearblue a ukazalo mi 2 az 3 tyzdne, to znamena, ze vajicko je uz uhniezdene v maternici? 🙂 Este sa chcem poradit, aky caj v tehotenstve sa moze pit? Cierny a zeleny by sa nemal lebo je to skoro ako kava. Tak len ovocny si mam kupit? Mne velmi chuti Pigy caj,ale viem ze je to cierny caj a som opatrna.
Uhniezduje sa embryjko, nie vajicko 🙂 5dni po oplodneni, tolko trva cesta oplodneneho vajicka z vajickovodu do maternice. 2-3 na teste znamena, ze hodnota hcg je v intervale 2-3 tyzdne tehotnosti.
S mierou mozes aj cierny caj, ja pijem 2x denne aj kavu, lekar mi povedal, ze je to optimalne mnozstvo, ze sa kavy urcite nemusim vzdavat 🙂
Drzim palce a prajem pekne tehulkovanie 🙂
Uhniezduje sa vajicko 🙂 a ano v 3 tyzdni uz je uhniezdene.. aaaaa neviem ci si citila ale ja som to teda citila extremne ked s uhniezdovalo ale predtym ako mi meskala mrcha tak ma neuveritelne zacalo vnoci boliet brucho ako pred mrchou.. akurat ze nedosla to sa uhniezdovalo vajicko 🙂 http://www.pluska.sk/mamina/tehotenstvo/tehoten... tu mas viac ak chces nieco o tom citat 🙂 nme pomahali dost tie clanky teraz som v 5 mesiaci a stale stresujem ci je vsetko v poriadku 🙂
Ahojte, takže 5 dní po oplodnení môžem cítiť uhniezdenie ? Nie je to skoro ? Ja sa snažím prísť na to, či ma podbruško a vaječníky bolia z prechladnutia alebo je to práve ovu - z výpočtov by som mala mať údajne plodné dni teraz - alebo je to uhniezdenie ? 27meho februára som mala mrchu, ktorá trvala 5 dní. Cyklus som mala stále pravidelný 28 dní - no vo februári z nejakého dôvodu trval 24 dní a tehotná som nebola. 6teho a 7mieho som mala pohlavný styk a ušlo to .. Myslíte si, že by som to mohla už cítiť ? Alebo radšej skôr dať bacha na to prechladnutie ? Sem tam ak idem na WC cítim aj kus pálenie, nie moc, len tak trošku. Díky za info.
Obnovujem tuto temu-nechcem zakladat novu.
Mohlo by byt realne,ak som po presne 7 dnoch od styku len trosku hnedasto spinila,zeby to uz bolo uhniezdovanie?
Pytam sa to len ako moznost.
Mam nepravidelny cylklus a s otehotnenim moc neratam.
Cisto teoreticky-je to technicky mozne?
Dobrý večer chcela by som sa spytať, s priatelom sme mali pohlavny stik 22.7 boli ma v podbrusku , spinila som citim sa unavena , a hlava sa mi toci moze to byt tehotenstvo? Nikdy som este taketo stavy memala no menstruaciu som mala 12.7 a koncila o 5 dni mam pravidelnu menstruaciu a do buducej mam este 12dni .. 2den spinim s priatelom sa snazime o babätko dakujem za rady 😊😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
kúp si čajik e tehotné z lekárne