Ako často ste chodili v tehotenstve ku gynekológovi?

sasenka5
20. feb 2024

Ženy ako často ste mali poradne? A chodili ste aj mimo poradne, keď bolo treba? Bola som už asi 2-3x mimo poradne u dr. a na pohotovosti a citim sa už dosť trápne 🙈 Furt mam pocit, že mi je niečo medzi poradňami 🤦🏽‍♀️

anjelicek26
20. feb 2024

Do 12.tyzdna poradňa kazde dva tyzdne
Do 7. Mesiaca poradňa raz mesačne
Od 30.tyzdna poradňa kazde dva tyzdne

1x pohotovost,co sa maly doslova cely deň ani chlp nepohol, bez vycitiek svedomia,celu noc by som nespala,keby to srdiečko nepocujem....Keď treba ist tak chod. Na to tam sú.

dominima
20. feb 2024

Na začiatku som chodila každé 2-3 týždne a teraz ako mi dali tehotenskú knižku tak chodím každý mesiac 🙂

sasenka5
autor
20. feb 2024

@anjelicek26 ďakujem o chviľu začinam 30.tt, tak verím že tam budem častejšie…už sa tešim na tie poradne každe 2 týždne🙈😁
Neviem čo robiť, ale radsej asi pojdem. Začala som 29tt ale citim tlak v podbrušku, bolesť, pichanie zospodu a pichanie v podbrušku. Malého citim uplne nizko mam pocit, ako keby taky tlak hlavičky až citim, tak sa dosť obavam aby sa mi neskracoval krčok alebo aby som sa nedajbože neotvarala🙄🤦🏼‍♀️

anjelicek26
20. feb 2024

My zajtra začíname 35.tyzden,mam pocit,ze vybuchnem uz😅🤣Ale maly je maličký, len nech ešte aspoň dva tyzdne vydrzi.. u mňa krcok na to,že je zasivany, úplne dokonale drží....lekár čakali pohromu a nič také sa nekona😍

sasenka5
autor
20. feb 2024

@anjelicek26 jeej to sa veľmi tešim s tebou 😍😍🙏 držim mega palce, nech to dotiahnete už dokonca nejako 🙏🤗
Tak snáď to budem mať tiez len také bežne tehotenské bolesti…už mam dnes z toho taky stres 🙄 že nechcem škodiť malému aj sebe, tak radšej zbehnem…

sense
20. feb 2024

Čím vyšší týždeň tým častejšie, ale teda ja som mala aj reálne problémy, nielen pocit ze mi niečo je, ze ma niekde tlači alebo pichne pretože to je v tehotenstve normálne ze je určitý diskom fort keďže telo sa pripravuje a dieťa rastie. A teda radšej by som bola keby nemusím tak často chodiť....

martinkatinka
20. feb 2024

Ja som chodila kazde dva tyzdne.

vyrovnanaosoba
20. feb 2024

@sasenka5 do 3 mesiaca každé dva týždne, potom asi do 7 mesiaca každý mesiac a posledný mesiac už každý týždeň.
2x som odpadla v obchode, brala ma sanitka, 2x som bola pre mykozu mimo poradne

wishes
20. feb 2024

od sameho zaciatku az do 37 tyzdna som stale chodila kazde 4 tyzdne 🙂

maryetta
20. feb 2024

Raz za mesiac.

rurutiax
20. feb 2024

Do 30tt raz za mesiac, od 30tt raz za 2 týždne a od 36tt raz za týždeň.

sasenka5
autor
20. feb 2024

@sense
@martinkatinka
@vyrovnanaosoba
@wishes
@maryetta
@rurutiax
Ďakujem pekne všetkým. Tak ja rozmýšľam, či aj to vyšetrovanie časté je ok. Či fakt nestačí počkať do poradne🙄🤦🏼‍♀️ ťažké rozhodovanie toto..

mili2016
20. feb 2024

@sasenka5 ani nehovor ja som posledné týždne bola v takom strese že konec🙈. U mňa tie pochybnosti začali keď ma hospitalizovali v 35tt kôli zlým prietokom. Keď ma pustili domov už som len len čakala kedy konečne porodim aby som sa o bábätko toľko nebála. Držím prsty napíš ako si na koniec dopadla

zuzi0911
20. feb 2024

Každý mesiac poradňa, na začiatku častejšie,na konci tiež...pohotovost každý mesiac,hospit 3x ....

sasenka5
autor
20. feb 2024

@mili2016 juj to mi je ľuto :( a dobre všetko dopadlo? Su to stresy niekedy fakt veľke🤦🏼‍♀️😅
Napíšem isto, asi radšej pojdem aj keď ja mám taký debilny tušak, že to bude len z nadúvania. Mám dosť často hnusne nadúvanie a pocit neuplneho vyprázdnenia pritom stolicu mam pravidelnu.

vyrovnanaosoba
21. feb 2024

@sasenka5 tak zase keď máš len mykozy, stačí zavolať gynekológovi, predpíše ti niečo čo môžu tehotné. Netreba tam behať so všetkým.

sasenka5
autor
21. feb 2024

@vyrovnanaosoba nie joj to vďakabohu ani nemam 🙂 mala som včera take neprijemne pichanie zospodu, aj tlak zospodu…dosť sa zintenzívnila aj bolesť podbruška, tak som zvažovala navštevu..dala som si espumisan lebo ma dosť nafukuje a prešlo to pichanie uplne 🙂 akurát teda tá bolest zospodu ostala, ale to pripisujem bežnemu rozťahovaniu, kedže som 29.tt..nakoniec som nešla 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre