Ahojte baby, chcem sa Vas opytat ako často ste chodili alebo chodite do poradne od 32 tyzdna tehotenstva, pretoze ja som naposledy bola tento pondelok bola som v 31plus 6 v pondelok a najlbizsie ma objednali uz v nemocnici kde chcem rodit ale az na 10 september. Nemali byt od 32 tyzdna navstevy raz za dva tyzdne ? sa mi zda ze ma az moc neskoro objednali to uz budem v 36 tyzdni.........som prvorodicka nemam s tym skusenosti, dakujem za rady.
ja som v 34tt a objednal ma na 2.9. a bola som minuly tyzden v stredu,tiez som sa zacudovala ze to az po mesiaci,povedal mi ze nemam ziadne problemy tak netreba. Tak verim ze nebudu.....
Má sa vraj chodiť každé tri týždne a od 36. častejšie, asi každý týždeň,alebo každé dva.. Dovtedy ale každé tri a doktor to môže zmeniť podľa tvojho stavu. Aspoň tak som čítala, lebo kamarátka tiež chodí každé dva týždne a mňa objednai až o mesiac.. Tak som si zisťovala trošku :-P
vdaka, ja som si myslela ze ma objedna o dva tyzdne, bola som prekvapena ze az 10 septembra a kedze mam dva terminy jeden na 29.9 a druhy na 6.10 tak mi to pride tak moc neskoro, keby som sa mala riadit prvym terminom tak to bude necele 3 tyzdne pred porodom moja najblizsia poradna a kedze zena moze aj dva tyzdne skor rodit tak to moze byt aj tyzden pred porodom 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mlil77 ahoj,v tomto obdobi som chodila kazde dva tyzdne,a od 36 tt kazdy tyzden 🙂 ale ja som bola rizikova obe tehotenstva ... Neboj Dr. vie co robi 🙂