Ahojte... Ako sa vam podarilo a za aky cas otehotniet? 🙂
@rebeka40000 fuuu to ste mali dobre a rychle 🙂 super... Nam sa nedarilo az 1,5roka..:(
@happy9911 ahoj no nám to trvalo 3 roky.... Boli sme na vyšetreniach aj ja aj partner..... Depresie výčitky atď. Zle výsledky spermiogramu o mojich anovulacnych cykloch ani nehovoriac..... Vypustila som to z hlavy a čuduj sa svete keď som si povedala ze kašľať na to pôjdeme po lete na umelé oplodnenie mi v pondelok doktor gratuloval k malej bodke na obrazovke ultrazvuku..... Takže už aj ja verím ze to príde keď to nečakás, a tehotenstvo sa usilit neda
Na druhý mesiac po tom ako sme si povedali že to skúsime s manželom ..po 17 hodinovom lete do Bangkoku v deň ovulácie cca v strede cyklu 😉
U mňa na 3.cyklus, ale ja som sledovala bazálnu teplotu a presne vedela kedy mám ovulaciu.
@happy9911 u mna oba razy hned v prvy cyklus - prvu dceru 2 dni pred menstruaciou a druhu par dni po. Viem, ze to bolo takto, lebo v tom case sme dost cestovali po sluzobnych cestach, tak presne viem, kedy sa to mohlo stat. Patrim k tym stastnejsim zenam v tomto ohlade - zato vsak pravidelne stresujem, lebo dalsie tehotenstvo uz nechcem a mam pocit, ze mne staci muzovi len na trenky kuknut a som v tom.
Nám sa podarilo po troch mesiacoch snazenia. Ale ja mám extrémne nepravidelný cyklus a gynekológ tvrdí, že som otehotnela 5 týždňov po poslednej menštruácii. Nestresuj 1,5 roka ešte nie je tak veľa. Ako vraví môj dráhy, chce to len čas a nohy v teple. Menej sa "snažte" a viac sa milujete 😊 veľa šťastia prajem.
1. Na prvý šup, žiaľ skončilo potratom, druhé na prvý šup, tretie po troch mesiacoch, lebo mi blbla ovulka, štvrté na prvý sup.
po pol roku a posledne 2 mesiace som brala Inofolic...
44.cyklus
2x na prvú nehodu
po 6 rokoch a kopcoch preklakanych mesiacoch
Takmer 2 roky a keď už sme to ani nečakali a neriešili žiadne plodné dni a v podstate ani sex 😊.. a to mám AMH 0,9 ,polyp a myom
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@happy9911 ahoj, 1.dieta na 1.cyklus a 2.na druhý a každé cca na 17-18 deň cyklu