Aké vyšetrenia v tehotenstve podstúpim?

vanesa123
25. apr 2013

Zdravím..len nedávno som pridávala tému, že som tehu s tým, že bolo neplanované a potrebovala som podporiť. 🙂 Dnes som bola u dokyho a ukázal mi sono. Taká malá fazulka..no..čierny flak :D prekvapil ma, ževraj som už v 8. týždni..ja mu neverím :D ale tak či tak..moja otázka znie....aké vyšetrenia existujú? Čo všetko sa dá podstúpiť aby som mala istotu, že dieťatko bude zdravé? Je mi jedno koľko to bude stáť, len chcem mať istotu, že je všetko v poriadku. Ďakujem vám veľmi za odpovede, pomohli by ste mi 🙂)

soldi
25. apr 2013

@vanesa123 www.google.sk natukat: vysetrenia v tehotenstve, a potom si citat a citat 😉

zivika
25. apr 2013

istotu budes mat aj tak az ked budes drzat zdrave dietatko v naruci 😉 neboj, lekar ti urobi vsetky potrebne vysetrenia, ty sa uvolni a uzivaj si tehotenstvo, to bude pre teba aj babatko v brusku to najlepsie 😉

trish31
25. apr 2013

Cakaju ta krvne testy na geneticke ochorenia,tripple testy,mozno amniocenteza,morfologicky ultrazvuk,klasicke ultravuky(frekvencia zavisi od lekara).Co ta to vyjde je individualne,ak mas lekara statneho,tak minimum lebo vsetko hradi poistovna,ak nestatneho,tak za jednu navstevu cca 20 eur max,ak sukromnika tak si budes plait vsetko...Plus rataj platbu za porod ak si chces lekara zazmluvnit....cca okolo 300 eur

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre