Baby nie je tu nejaká čo má kombináciu ako my? Žena zlatovláska- niečo medzi zlatou/blond/možno na slnku aj jahodovou blond (v detstve niečo medzi blond a ryšavou) a muž hnedovlasý- v detstve mal úplne biele blond vlásky. Akej farby vlásky má vaše dieťatko?🙌🏾 ďakujem 😍
Muz ma huste tmavohnede vlasy, ja mam hnede vlasy. Syn ma velmi svetle hnede az blond vlasy s kucierkami 😅. Vyzera ako moj otec, on mal tiez kucery...takze kludne moze aj vase dieta prekvapit 😁.
I ked moj otec mal afro uces...v 25-ke zacal vlasy stracat a v 30-ke bol uz uplne holohlavy 🤷, takze dufam, ze to u syna bude lepsie 🤞.
ja som spinavy blond, muz presne ako tvoj, mame rysaveho syna 😂
@anjelicek26
@veronika_sk000 faakt baby? Ale sú tie detičky že naozaj výrazne červenovlasé/ryšavé? Tiež sme mali v rodine už od súrodencov 2 detičky a obe mali také ryšavé obdobie ale trvalo to len chvíľku, teraz sú tmavovlasý😃
@barbora0308 srandaa ako to je 🙏😃 fakt to može prekvapiť
moj ma aktualne dva roky a stale je rysavy, ale uz "nesvieti" az tak oranzovo na slnku, ako ked bol mensi 😂
obe dcery su blondinky. od juna do novembra uplne az bielovlase, potom to stmavne do prirodzenej blond
Ja mám svetlo hnedé , muž má ryšavé starší syn má hnedé a mladsi syn čistý blondiak.
Tazko povedat, napr. Moja babicka mala uplne blond vlasy, dedko cierne a vsetky deti su blondave. Tvoje babo moze mat rysave, blond, ale aj hnede vlasky...
Ja som blond, muž tmavohnedy, obe deti blond blondave do 10 rokov. Syn má 13 a už ma hnedé vlasy ale stále okraje do blond. Dcéra ostala blondava
Ja mám blond, modre oci, chlap je celkovo tmavší, tmavo hnedé až čierne vlasy, oci tiež tmavé 😀 syn sa narodil úplne tmavovlasy, cely bol tmavy všetci vraveli že to bude cely otec . Potom vlasky vypadali a teraz má špinavý blond a modre oci .. čiže cela mama 😀
Ja mam ako ty. Manzel tmavo hnede. Deti su uplne blond. Ale az taka ta biela blond.
Môj muž ma uz viac sive ako čierne 😁 ja špinavý blond az svetlohnedé, syn ma hnedé a dve dcerky blondate že až 😁
Ja mam svetle mierne zvlnene, manzel čierne rovne. Syncek sa narodil s uplne ciernymi, ako rocny az dvojrocny mal uplne zlate blondave kucerave vlasky, teraz v piatich uz ma moju farbu.
My podobne. Ja blond, plavy blond, manžel tmavší hnedé ako chlapec blondacik. Máme 3 modrooke blondatka 🙂 ale po narodeni mala najstaršia tmavé vlasy, potom sa jej zosvetlili, neskôr dorysava,ale po roku už krásna blondínka. Ďalší dvaja jeden bezvlasy po narodení a dcéra blede hnedé.
Ja mam hnedé, muž ryšavé. Naše deti majú hnedé, blond, blond 🤷😁
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Vsetko od blond az po rysave... sestra ma z rovnakej kombinacie rysavu a ma 4 roky a nevyzera, ze by sa to islo menit... moji boli ako deti svetly blond, vekom im to tmavne... uvidis, ked sa narodi...