Ahojte. Zaujimalo by ma ake ste mali tehotenstva co sa tyka nevolnosti, a porodu ... planujeme tretie dieťa, no pri prvom som vracala raz a bolo mi zle do 20 tyzdna, teda ako som hned zacitila prvé kopance ... pri druhom mi bolo zle cele tehotenstvo, svadbu som mala na čipke, inak by som to nedala. Ake ste mali tretie ?
tretie ? ani som nevedela že som tehu... 😉
neskoro som prišla k lekárke, žiadne problémy, ani nevolnosti, malinké bruško pred pôrodom, úplná pohoda.
Nevoľnosti žiadne, pôrod prvý dlhý, ale bez komplikácií, tretí rýchly, bez komplikácií. Druhé tehotenstvo dopadlo veľmi zle.
Ja pri prvom vsetko ok, pri druhom mi bolo trosku nevolno prve tyzdne a pri tretom som mala o nieco silnejsie nevolnosti, ale nevracala som ani raz. Kazdy to ma inak.
Ja som mala tretie tehu veru najdlhsie nevolnosti, asi do 16tt. Prve tehu som ani nevedela, ze som tehotna, druhe tehotenstvo nevolnosti do 12tt a tretie teda asi do 16tt. Ale zistila som, preco. Lebo som mala popri detoch menej casu jest, plus viac kalorii som spalila. Pri prvom tehu som len sedela v kancli a žrala 🤣 Ja som musela furt daco jest, aj o polnoci.
Ja mam 4 deti a zle mi bolo pri kazdom do cca 20tt, komplikacie vzdy okrem posledneho tehu..porody vsetky sekciou..
pri 1.dcere zle do konca druheho trimestra (krasavica 🙂 2. dcera to iste (krasavica 🙂 zlahcujem ta chcem podporit ze je to oukej 🙂 3. teho dvojicky aj v 3. trinestri sem tam vracanie kava napr. a zo zeleza fuj…no najest sa treba pit…patri to u mna k veci 🙂 1. akutna sekcia preeaklamps 2. prirodzeny 3. drz palce som 35tt ❤️🙏
Ja nemavam take nevolnosti. Bolo mi rozne zle. Par dni az par m.. ale ja to vzdy zajem. :D Skor ma trapili ine veci. Tazke nohy. Si klby. Krcove zily pri 3. a 4. Unava. Nespavost. Malo zeleza aj napriek liekom. A pod
Prvé tehotenstvo nič mi nebolo ..pôrod ľahký,rýchly
Druhé tehotenstvo to isté ....pôrod dlhý,ťažký
Tretie tehotenstvo mi bolo do 17tt zle ...pôrod ,že masaker ..
U mňa asi zle robilo magnézium...pri prvom som neuzivala ...alebo proste čím viac pôrodov tým horšie ...neviem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nevolnost pri vsetkych 3 detoch od zaciatku po koniec. Porody ukazkove. Do pol hodiny po prichode do nemocnice.