Zdravím, chcela by som sa opýtať aké ste mali pocity keď ste ešte nevedeli že ste tehotné ? ... nafuknuté brucho, bolestí prs ?? Mne menštruácia mešká 4 dni a nechcem robiť ešte nejaku vedu okolo toho.. len mam silne bolesti brucha a minulú noc som sa zobudila na to že musím isť vracať a nejako ma napínalo.. a aj brucho mam nafuknuté.. za každú odpoveď ďakujem 🙂
@tata1401 prefackať hm :D :D :D zaujímave :D
@maminka123123 ...inak som dosť kľudná a viem sa ovládať ale vtedy to dáko nešlo😇tak som vedela, že sa niečo deje😲
U mna to bolo zvlastne..ja som mala skor pocit ze cochvila mi pride ms..v bruchu take krce akoby pred kramami
pri prvom nic, dokonca po meskani test este negativny, tak som neriesila, ze ved meska a pride ... pri druhom som uz nejako podvedome vedela, ze teraz je to ono .. citim hlavne prsia, citim aj (teraz pri druhom viac) ako mi rastie maternica. a pri druhom mi byva aj zle od zaludka nejako - hladna som, zle je, najedna, este horsie 🙂 inac aj pri prvom som to neskor mala, ze som nemohla z postele vstat hladna, musela som este v posteli aspon dve piskoty zjes, lebo by som nevstala OK. a pri oboch prve tyzdne unavena ako zbity kon. na totalku, len spat.
U mna to boli vzdy prsia,priserne ma boleli a v prvom tehu som bola.hrozne unavena,nevladala som vydrzat ani do televiznych novin
pri každom inak. Pri prvom nevolnosti , pri druhom stráášna spavosť, nič sa mi nechcelo, pri ďalšom žiadne problémy, a .... pri každom čosi iné...
Mne meskali ale testovala som az po 10dnoch. Ale citila som ze sa nieco deje a ze sa babo 'zahniezduje, .. Inak som chodila stale cikat a boleli ma prsia co ma pred a pri kramoch neboleli. 😂 ... A uz som bola jasna. 2 ciarky a odvtedy som grcala jak stena. Trz som 23tt. 😀😀😀😀
Bolenie brucha ako pri menzese, citlive prsia a silny svrbivy vytok uhniezdovanim vajicka to bolo pri vsetkych 3, cudny pocit v sebe, hned som vedela ze sa cosi deje, aj ked test nic neukazoval pri 3 tehu.
Pri synovi,ked som este nevedela,ze sorim tehu,som sa tiez v noci zobudila,ze mi je nevolno.Potom som raz v noci vracala,to som si myslela ze mi nesadla vecera. 🙂 Neskor uz nafuknute brucho a bolave prsia. Pri dcerke po 1 dni meskania ms,zvacsene prsia a nafuknute brucho uz som vedela,co sa deje. 🙂
Ahojte...snažíme sa o mimi...mám tri dni pred menzesom...týždeň a pol má bolí brucho ako keby som už mala dostať...a ostala som nemala precitlivena....môže byť že krpec sa usadil?
@lama88 ahoj.ako si na tom?ukazal ti uz test nieco?
Zdravim. Prosim vas pred par dnami som bola na gynekologii a tam mi doktorka povedala ze mam vysoku vystelku ze mam cakat ci dostanem menzes. Od toho dna som mala mierny hnedy vytok asi 3 dni a dnes krvavy ale len raz. Odvtedy uz pol dna nic len zase ten hnedasty. MS mam dostat o 3 dni. Snazime sa o bábätko už 3. mesiac keďže som po operácii s endometrioznymi cystami. Myslite ze mozem byt tehu?
Ja nic.akurat som jedla kiwi+sojovu omacku+cokolasu.strasne mi chutila sojova omacka:D
@08snazilka80 ahoj, ale kde, mrcha došla....tak uvidíme teraz..aj keď priateľ odchádza do práce akurát cez ovulku :/
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
...ja som nemala žiadne iba mi meškal menzes a chcela som každého prefackať😀😀😀