Aké práce môžem vykonávať v tehotenstve?

ivky
15. jan 2015

Ahojte, som terenna socialna pracovnicka. Najde sa tu tehotna baba alebo aj po porode z tohto zamestnania? Upravil sa vam vykon prace? Pracujem s romami a bezdomovcami v romskej osade a noclaharni. Vacsinu dna mam byt v terene, a kedze nam auto nedali tak sa nachodim a nachodim....

naoi
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zdena12345
16. jan 2015

ja by som sa si dala na rizikove. ten stres za to nestoji. ono samotna chodza by nevadila- mne dokonca prospievala ale urcite uz nie take tempo. naviac tam moze niektore dieta kopnuta lebo sa dostanete do nejakej sarvatky. co sa tyka mojho pohladu to riziko ze sa nieco stane babatku za to nestoji. poradit sa s lekarom a ostat doma. aj tak vacsima tehotenstiev ma nejaku tu komplikaciu, tak ju vyuzit.
nemyslim to v zlom. ja som hned v 2 a 3 mesiaci krvacala, lezala v nemocnici, potom na vlastnu ziadost zrusila pn a isla zo solidarity do prace aby som ich tam nenechala samych robit vela prace a pomoct. dockala som sa len znizenia vyplaty- podstatneho. kopu prace a stresov a neprijemnosti navyse tak po najblizsej hospitalizacii- kde ma ta praca znova dostala som uz ostala doma a nadavala som si, ze som sa tam vobec vracala aj ked mi to lekar neodporucal.
neviem ako to poriesa na socialnom ale u bezneho zamestnavatela mozes zabudnut na vyhody.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre