Aké by malo robiť dieťa pohyby v 24 týždni?

kamelia0111
17. nov 2010

Chcem sa opytat ako by mali vyzerat pohyby dietatka v 24tt? ake silne by mali byt?????????????????????? je mozne ze ja citim skor este stale iba take bublinkovanie? 🙄 PROSIM NAPISTE MI

diusik
17. nov 2010

Ahoj,podla mna je to v pohode,ja som tiez zacala pocitovat pohyby az dost neskoro,a teraz som uz v 17.tt a este nic necitim,podla mna je to individualne 🙂

lucia20
17. nov 2010

Myslim, ze mozes byt uplne kludna. Ja mam tri deti a kazde jedno kopalo uplne inak. Ono vela zalezi aj od polohy dietatka, aj od jeho aktivity. Nie je dolezite ako silno kope, dolezite je, aby si citila pohyby dietatka. a to ocividne citis. Mna prva kopala smerom ku chrbtici a davala riadne pecky. druha dcerka kopala smerom von a velmi slabucko a tretia dcerka kopala hadam vsade, ale hlavne vrtela velmi hlavickou v podbrusku a velmi silno kopala smerom hore. Takze ozaj je to individualne od dietatka k dietatku.

alexandrah
17. nov 2010

@kamelia - ahoj, neboj, ja som cele tehu!!! citila iba bublinkovanie, ziadne kopance, alebo tak, ani ku koncu ... resp. iba velice zriedka, mozno 9. mesiac ...dokonca cez den sa skoro nehybal, babo v brusku cca 20 hodin spi, a iba nejake 2-4 hodiny je hore, sak ta nemusi kopat, jak slak ... budes mat kludasa, tes sa!! 🙂 🙂

edinka20
17. nov 2010

ahoj. naozaj sa nemusíš bať. u mna v 24 tt to bola pohoda-džezz, bolo ho cítiť, ale teraz sa mi zda, že je stale hore a hybe sa. bud rada, oddychni si, kym môžeš, lebo ked bude až také aktívne, tak sa nevyspíš ani v noci, nie to cez deň 😎

soldi
17. nov 2010

mozno to bude nejako suvisiet s tymi cigaretami, ktorymi ho dusis 😔

miska333
17. nov 2010

ja som az v nejakom 28tt citila riadne kopance, dlho som si nebola ista ci som mala pohyby alebo mi skrkalo v bruchu to bolo len take jemne dovtedy 🙂

bellugia
18. nov 2010

Ja cítim pohyby také jemnejšie - niekedy silnejšie, ale aj tak to nie je veľmi intenzívne. A tuším na všetky strany. 😵 Niekedy zase dlho nič, občas ma chytá panika, ale potom si poviem - najedlo sa, určite spí 😀

misulla
18. nov 2010

ukazdeho dietata je to ine,ja citim kazdy pohyb dietata,lebo mam malo plodovej vody,tak ma malo miesta,som v siedmom mesiaci,bud pokojna....

pepies
18. nov 2010

súhlasím, že u každej ženy je to individuálne. Ja prvé pohyby cítim uz od 19.tt a v 24.tt ma už malá teda poriadne kopkala. ale netreba sa stresovat a hlavne ak si prvorodička, tie pohyby nemusia byť ešte nejaké extra intenzívne 🙂

exupery
18. nov 2010

JA som citila prve az koncom 23-ho,takze pohoda,ono to o chvilu pride...

ella_joy
18. nov 2010

@kamelia0111 Ja som na tom ako Ty, a to stale sa este len snazim sustredit, ci vobec nieco citim 😔 tiez som 24tt..obcas citim nejake hmyrenie, a potom zas par dni nic..zevraj to moze byt kvoli placente vpredu, to je moj pripad

zuzanka2221
18. nov 2010

tak ja citim pohyby uz od konca 16tt a teraz ho citim skoro kazdu chvilku hlavne ked lezim tak vidim ako v brusku cestuje a natahuje sa.asi to bude futbalista al.hokeista.uz od utleho veku taky aktivny.uz si neviem predstavit zaspavanie bez toho hmirenia v brusku.skor mam pocit ze my to mame naopak 2Ohodin kope a 4hodky spinka.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre