Ahojte, som zaťažená na gumené medvedíky, každý deň zjem aspoň sáčok, buď Jojo alebo nejaké iné :D je to normálne? možno to je len preto, že som tehotná...
no to je pravda, gumene medvediky sa skladaju z nejakych pomletych veci, ked som to citala tak mi ostalo velmi zle.
odvtedy to nejem. aj preto lebo to neobsahuje ziadne vitaminy. 😉
mala som v tehotenstve to iste...to co tam je extrakt z kosti zvierat...normalna zelatina, inak prospesna ...ale aj vela inych neprospesnych veci ako rafinovany cukor a farbiva a prichute (v malom mnozstve ok, ale kazdy den, to uz je vela)
...skus si castejsie navarit klasicky hovadzi vyvar z kosti, alebo popros rodicov, ci ti neuvaria domacu huspeninu (nasi 1x v zime vzdy spravia, ja by som sa osobne do toho nepustala 😝 )
...alebo je mozne, ze ta vabia ovocne chute (cukriky su vyrazne ovocne)...skus si kupit mrazene maliny v Lidli, alebo si kup nejake exoticke ovocie (mango, ananas)
...moj nazor je, ze z nejakeho dovodu na tych medvedikov tvoje telo ma chut, (bud ti chyba jedno alebo druhe)
..a maju aj zdravych medvedikov v bioobchodoch 😉 😉
aj ja stále vyjedám gumenné cukríky a nedajú sa ničím nahradiť. vyberám take ktoré sú bez umelých farbív a s vitamínmi. A snažím sa ich nejest často. Ale E-čka a škodlivé látky sú všade -to by sme nemohli jesť nič
Boze drahý čo ja som do seba v tehu popchala, ale o to je to horšie teraz, kvôli malej keďže ju ešte kojim si dávam veľký pozor čo zjem a dosť dlho mi trvalo kým som si zvykla...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@zu2za3na vygoogli si z čoho a ako sa robia a hneď ťa to prejde 😉