Aj vás svrbelo bruško v 7. mesiaci?

kosimo
13. dec 2015

Ahojte dievcata mamicky som v 7 mesiaci a nejako ma stale svrbi brusko aj si ho natieram bi-oilom ale niekedy to fakt by som si ho aj vyskriabala aj vas to svrbelo??? a ak pojdem rodit musim prijat klistír v ba na kramaroch ?aj vam sa chcelo tak casto cikat??? aj vecer ja chodim kazdu chvilku

limetka69
13. dec 2015

Áno, aj ja mám prechodný pobyt na WC. Je to normálne, ved máš maternicu ako futbalku, ktorá tlači na močový mechúr. A brucho svrbelo a aj svrbí, no keď častejšie natriem tak to prejde. Tiež používam b oil, brucho už mám riadne, ale zatiaľ som nepopraskala. Vraj svrbí keď sa naťahuje koža. Tak len masti 🙂

dana_l
13. dec 2015

svrbenie brucha moze myt aj zvestou zdravotneho problemu - ochorenia pecene. netreba podcenovat. navstiv doktora a nech ti on povie ci je to len natahovanie pokozky alebo nieco vaznejsie
http://najmama.aktuality.sk/clanok/234077/svrbe...

caste chodenie na wc je tym ze dieta rastie a tlaci na mocovy mechut. takze uz ti nestaci ist len raz-dva krat za den ale ozaj casto.

cerez
13. dec 2015

Bruško ma svrbelo, na WC som chodila močiť ak som otehotnela. Záchod bol môj druhý domov a tak to bolo až do pôrodu. V noci som chodila aj 3x a za deň som radšej ani nepočítala. Syn mi tak tlačil na mechúr, bol príliš nízko. A čo sa týka klystíru, mne teda rozhodne pomohol, upravil mi kontrakcie a konečne sa rozbehol aj pôrod. Iný klystír zatracujú, iné zas oceňujú.

zdena12345
14. dec 2015

svrbelo. pomahalo mastit, aspon na chvilku 😒
časta navšteva wc je uplne bezne u tehotnych
a co sa tyka klistiru. Prečo ho chceš odmietnuť? Môj názor je, že ho nerobia zbytočne. Pri tých kŕčoch v bruchu človek nevie.. Takto si aspoň dobre vyprázdnená a po pôrode nemusíš ísť tak skoro na veľkú (čo vôbec nie je príjemné i pri ľahkom pôrode) Keď to na teba príde, bude Ti jedno či Ti robia klistýr alebo nie 😝

tana85
14. dec 2015

obcas svrbi aj mna hoci som len v 5.mesiaci. jedine mazat a mazat, tiez pouzivam bi-oil, dufam, ze za tie peniaze urobi dobru sluzbu. klystir odmietas lebo sa to vsade pise alebo mas nejaky dovod? uz si ho niekedy absolvovala? ja ano, nie pri porode, a musim povedat, ze vobec nechapem, co maju zeny proti tomu. neboli to, pekne to precisti a od viacerych zien (aj take, co rodili uplne prirodzene) som citala, ze im to pomohlo pri dalsich kontrakciach a aj sa citili lepsie pri tlaceni. je to len tepla voda v konecniku, podla mna nic zle. ak chces, predava sa aj v lekarnach sada, ktorou sa mozes precistit kym budes doma ak ti je neprijemne to podstupit v nemocnici

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre