Adrenalínový zážitok v tehotenstve

majkoi
4. júl 2016

Ahojte mamičky, chystáme sa na dovolenku do chorvatska na miesto kde sme už boli a zúčastníci sme sa vtedy s manželom adrenalínovej atrakcie .volá sa to zipline. Vysite si v popruhoch na lane...vlastne v nich pohodlne sedíte ... a spustíte sa ponad krajinu na lane.Je to veľmi príjemné ,krasne výhľady ale aj kus adrenalín samozrejme.strašne rada by som si to zopakovala.som ale V piatom mesiaci tehotenstva A neviem či by to nemohlo mať nejaké nasledky na bábätko. Máte niekto skúsenosť S niečím podobným adrenalínový V tehotenstve? Či na to musím bezpodmienečne zabudnúť? Komplikácie nemám a cítim sa vyborne. Poradte.dakujem

evka_evka
4. júl 2016

@majkoi rob ako uznáš za vhodné. Čo ti je prednejšie?

mily7
4. júl 2016

@majkoi komplikácie nemáš a cítiš sa výborne tak si v piatom mesiaci doprajes trocha adrenalínu. Po nom až môžu nastať tie komplikácie a bábätko sa vôbec nemusí cítiť výborne. Myslím že je čas na trochu zebazaprenia,ono to začína už tehotenstvom nejaká tá obeta pre to dieťa,nielen jeho príchodom na svet. Nehnevaj sa nechcela som byť zlá ale vaz si bezproblémového tehotenstva,určite neprestan žiť,ale taktiež neskusaj pokiaľ to tvoje dieťa znesie,mohlo by tá to veľmi mrzieť. A adrenalín ta počká.

maminkasisa
4. júl 2016

opytaj sa svojho gynekologa, co Ti na to povie.... ja by som to asi neriskovala.... toto si mozes zopakovat neskor, ked nebudes tehotna....

alaguema
4. júl 2016

@majkoi neriskovala by som kvôli takej, sorry, ale hlúposti. Nikdy nevieš, čo sa môže stať a ak sa niečo pokazí, často to už nejde vrátiť späť.

alchemilkazltozelena
4. júl 2016

@majkoi fuha tak toto je silna kava..ja som sa bala ist tehotna aj korculovat na lad :-O

rheuska
4. júl 2016

Ja som za každú srandu, ale v tehu radšej nie. Si v piatom. Bruško už máš, alebo začínaš mať. Ak na niečom vysis tak potrebujes popruhy, alebo istenie. No náhodou sa dačo poserinka a nemusí to ohroziť teba ale babo.

ukulela
4. júl 2016

no neviem, ci robia sedaky/poprihy aj na tehotenske brucha .... a kazdy premyslajuci prevadzkovatel takejto atrakcie ta ako tehotnu posle kade lahsie.
prepac, ale nepokusaj osud.mozes sa citit stopercentne a na tom lanei sa do teba troska oprie vietora moze byt vsetko naopak. ved mozes it o dva roky, nie? alebo aj o rok

stardust
4. júl 2016

ako tak pozeram na obrazky toho ziplinu, tak sa v tych popruhoch sedi pohodlne v netehotnom stave. Ked mas tehotenske brucho, bude ti zavadzat a ani pohyblivost nie je taka ako inokedy. Najdi si radsej klasicku lanovku. Alebo vyskusaj a zreferuj ako bolo.

gretocka
4. júl 2016

@majkoi no tak ja som rozhodne v tehotenstve nejak neobmedzovala aktivity, ale toto uz je na mna dost silna kava.
Popruhy zapnute okolo brucha mi naozaj nepridu ako dobry napad. Nie je to snad vasa posledna dovolenka a isto budes mate este prilezitost zopakovat si tento zazitok, ale tehotenstvo zrovna nie je cas na adrenalinove zabavky, i ked to nie je choroba a da sa fungovat pomerne bez obmedzeni.

sisaka
5. júl 2016

Tak ako pise @ukulela ak je prevadzkovatel co k comu, tak si nieco take na triko nezoberie a urcite to ma aj v zmluve osetrene, presne pre pripady zien, ktore nemaju sedliacky rozum a same ich nenapadne, ze je to nevhodne.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre