Ahojte maminky , uz piaty den ma trapi nadcha a upchaty nos ,vobec sa neviem nadychnut , som v 15.tt a v lekarni mi povedali ze kvapky ako su otrivin ,nasivin, apod. Nemozem , dali mi len sprej do nosa quix to je nejaka solna voda , ktora mi ale vobec nezabrala, skusala som sa aj naparovat a nic. Vcera som si zo zufalstva strekla jeden krat otlynth a hned mi zabral,no bojim sa o miminko. Videla som , ze tu uz niekedy davno bola takato tema ale chcela by som.nieco sucasnejsie. Za vsetky rady vam budem moc vdacna 🙂
@lujzinka000 preplachovať nos konvičkou...
http://www.porodnice.cz/tehotenstvi-a-z/lecba-rymy
Vseho s mirou a vykuryrovat ;)
neviem dievčatá ,mám 5 tehotenstiev za sebou , a pri 4 som úplne v pohode používala Olynt. Deti zdravé , pohodové a tehotenstvá prebiehali bez nejakých komplikácii. Niektoré veci netreba preháňať.
@lujzinka000 ja som v poslednom tehotenstve ( syn má 3 mesiace )mala asi4krát riadnu nádchu . Užívala som normálne Olynt.
Tie babatkovske su pre dospelých o ničom, to zbytočne vyhodíš peniaze. Este ak mozem poradiť, dostať sprej Vincentka, to je lepsie ako tie soľné spreje, skus.
@lujzinka000 Pinosol môžu tehotne aj dojciace ženy a je dosť silný,teda aromaticky
@lujzinka000 Kľudne si daj aj Nasivin, alebo Olynth...nič sa ti nestane, ani bábätku...netreba čítať všetky blbosti na nete,lebo sa z toho zblázniš (netreba užívať dlhšie ako 7 dní)
@katulienkax babatkovske su o nicom?? Skor vincentka, ved to je iba obycajna mineralna voda, cim jej uvolni nos?
vincentka sprej, nakrajana cibula, co najblizsie k hlave cez noc alebo aj cibulove ponosky(info google)
@belllinka vincentka štěpí hleny, dezinfikuje, regeneruje, ale nezmenšuje otok (stejne tak to neoplaskne po pinosolu), nasivin hlavne oplaskava sliznice, ale ta koncentrace v detskem dospělému nemusi stacit. Pokud je treba to opravdu procistit, dala bych normalni nasivin a vincentku. Vsak toho do sebe nelekeme hektolitry dvacet měsíců 😏
@belllinka no veď ja som tomu neverila, ale pomohla🙂 ale ja som mala dlhodobý problem s nosom, jednoducho Nasivin som musela vysadiť, ten sa nesmie dlho, lebo by som si narobila horšie, preto som potom skusala vincentku. A tie detske som skusala tiez a nato aby zabrali som si musela stretnut minimálne 10 krat co sa ale už rovná koncentrácii dospelackej.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne gynekolog povedal, ze ked si uz musim dat sprej, tak Muconasal plus. Alebo si kup nasivin pre babatka, je uplne slaby, ale mozno ti zaberie.