Ahojte mozem sa spytat aka je pridana hodnota toho 4D ultrazvuku? teda okrem toho zazitku a tak... myslim ci sa nim da zistit aj daco navyse, co na klasickom ultrazvuku nevidno. moj manzel totiz tvrdi ze to je zbytocne a ze radsej si pocka kym malu uvidi nazivo... dakujem
@luckamorka podla toho co sa tu pise tak som bola asi na 4D v Ke.Doteraz som si bola ista,ze som bola na 3D.BOla som na tom sone kvoli morfologii a zvysenemu ruziku z tripple testov na DS.A bola som v nemom užase.Nieco neskutcne.TA odbornost....moj manzel len pozeral s otovrenymi ustami.Ako sa dostal do srdiecka a ukazal vsetky styri komory,ako sa chlopne otvarali,prezrel vsetky organy,zrazu babo zmizlo a spocital rebra...super.idem tam aj v 30 tt.
@luckamorka
@marianna1985
@katarina1984
na vystrenie je najlepsi 2D, 3D je to, ze vidite aj pekne babatko a 4D je trojrozmerne zobrazenie babatka v pohybe realnom case.
@katarina1984
@marianna1985
@luckamorka presne ako pise
@ooo diagnosticky je lepsie klasicke 2D sono, 4D je viac menej len pre paradicku a potesenie 🙂
cize manzel ma pravdu, ze je to zbytocne z praktickeho hladiska, ale to potesenie mne osobne za to stalo a mam 3d fotky oboch chalanov este z bruska a maju cestne miesto na zaciatku ich fotoalbumov 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mne osobne urobi lekar pocas 4D aj podrobny morfologicky ultrazvuk, nakolko trva dlhsie oproti beznemu ultrazvuku 🙂