4D ultrazvuk v Nových Zámkoch

miushik765
10. máj 2016

Prosim poradte mi niekoho kto mi urobi 4D ultrazvuk v NZ aj s cenou poprosim. Popripade pridajte aj foto 🙂 Ešte by som sa chcela opytať či vám aj bábo pomerali na 4D kedže ja som sa na velkom sone nič nedozvedela tak by som bola rada ak by mi bábo pomerali. Ďakujem

limetka69
10. máj 2016

Ak sa nemýlim tak 4D je to iste ako 3D len je tam pridamy dalsi rozmer.... Čas. A je to zbytočne drahšie. 🙂

limetka69
10. máj 2016

A ako nepomerali, ved na velkom sone ho maju pomerat, ja som bola na 3D a merali vsetko, ako si sa nic nedozvedela? Ved je to velky detailny ultrazvuk. 🙂

miushik765
autor
10. máj 2016

@limetka69 Tak asi takto . Čakala som tam cca3h. Okej ešte by som to predychala kedže pani dr. Mala 2 cisarske predomnou boli dve mamičky obe zobrala boli vnutri cca 15min. Možno viac. Ja som bola posledná keď som prišla konečne narad pani dr. Ma vybavila za 5min! Ani mi nič neukazala ani nepovedala sestričke nadiktovala udaje a povedala že to vyzera byť ok ale nič nieje 100% a zmizla ani som sa nestihla nič opytať.... totalne sklamana a znechutena som bola. Preto sa zajtra chcem niekomu objednať na 4D nech mi babo pekne pomeraju ešte raz lebo neverim že to za 5min. Detajlne prezrela

limetka69
10. máj 2016

@miushik765 no tak to si pekne natrafila. Ale ja napriklad som bola v sukromnom zariadeni a teda, ziadna slava za 45€. V podstate tak ako u teba. Len to netrvalo 5,ale 10 min. Este ma aj zbytocne vystrasili a dalsich 10tyzdnov som sa bala o maleho obličky. Samozrejme zbytočne.

miushik765
autor
10. máj 2016

@limetka69 Ja si zaplatim kolko bude treba hlavne nech je poriadne premerane a nech mám pokoj na duši. Preto hladam nejake skusenosti so 4D v NZ nech viem komu isť

kristiju
10. máj 2016

Ja som bola u mudr stankovej max.spokojnost! Cenu maju na ich internetovej stranke.boli sme podvecer aj s manzelom.mame cd na pamiatku.

miushik765
autor
10. máj 2016

@kristiju Aj fotky ste dostali? Idem pozrieť je tam aj tel.čislo? Aj vam ho pomerala?

miushik765
autor
10. máj 2016

@kristiju Prosim vás nevedeli by ste mi sem hodiť link na stránku neviem to nájsť. Ďakujem

kristiju
10. máj 2016

Pomerala...aj casovo to bolo cca 15-20 min.zavisi aj od viditelnosti babatka.za fotku sa platilo asi zvlast neviem presne.zavolajte k nim...recepcna vam na vsetko prijemne odpovie.

kristiju
10. máj 2016

Citam ze aj foto je v cene len za velky obrazok sa doplaca

kristiju
10. máj 2016

Mista gyn.s.r.o

miushik765
autor
10. máj 2016

@kristiju Ano ano pozerala som ale cenu tam nikde nevidim

katarinaosziova
11. máj 2016

aj doktor Havlas v NZ robi

kristiju
11. máj 2016

Na havlasa sa siria po meste staznosti aj na fb sa stazovala kvoli 4d mamicka na neho

katarinaosziova
11. máj 2016

moj lekar mi pvedal ze ked to chcem mat na urovni a mat z toho aj zazitok odporucil Bratislavu a Brno

kristiju
13. máj 2016

Najlepsi je mudr cunderlik v ba

7lucia77
19. júl 2016

@kristiju koľko ste prosím platili u dr Stankovej? Ja som objednaná k nej na 4D a povedala mi že fotky plus hodinový záznam a stojí to 53eur. A potom mi sestrička hovorí že u nás sa platí všeliako. Tak teraz neviem. 🙈

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre