ahojte maminky mam otazku,som v 12.tt tehotenstva a velmi by sme chceli 4d ultrzvuk. mam otazky, v ktorom tyzdni sa robi a ze ci mi ho urobi aj iny gynekolog, kedze moja gynekologicka nema na to pristroje. pri prvom synovi sme na to nemali dostatok financii takze sa v tom nevyznam. za odpovede vopred dakujem
@evittam dakujem velmi pekne. budem hladat,tak este mam cas zatial na to,len som uz bola zvedava. 🙂 🙂
Áno lepšie je až v neskoršom týždni,keď je už bábätko väčšie,skorej to nie je dobre vidieť
Ja som bola na 4D v 14. týždni a bol to krásny zážitok. Bábätko bolo krásne vidieť, dostala som zadarmo aj fotky a videá. Stálo to 25 eur ale bolo to spojené aj s odberom krvi na posúdenie rizika trizómií.
dakujem kocky 🙂
Tak v14tom týždni neviem,je vidieť,ale ešte to ako bábatko nevyzerá.Aspoň ja som bola v 19tom a nič moc,už by som za to peniaze nedala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@rebekamarcusko Ahoj, samozrejme, že ti ho urobí aj iný gynekológ - treba si nájsť na webe, kde a za koľko to robia - treba si porovnať ceny, lebo niekde pýtajú až neuveriteľné sumy. A najlepšie je tak cca od 20.tt-24.tt. ale to keď si vyberieš tak si tam zavolaj a oni ťa sami objednajú a povedia čo a ako. 😉