Ahojky baby prosím vás neviete mi poradiť stalo sa to niektorej z vás? Bola som na scane po dni meškajúcej ms povedal mi že by som mala byt 4tt a 4 dni no na scane nevidel nič ani gestacny vak 😔Myslite si že by to mohlo byt ešte skoro?mam za sebou jeden spontánny potrat v 7tt ajefno biochemické trhu 😔dakujem za každú odpoved
@ivec16 ďakujem moc za povzbudenie verím že ano
ak by si mala byt uz na konci 5tt, podla mna by mal byt vidno aspon gest. vak.... Ja som mala v 6tt uz aj babo ... Drzim palce nech je vsetko ok 🙂
Nemusi byt este nic vidiet.
A doktor ako na to reagoval? Podľa mna este fakt nemusí nič vedieť, takze nemusíš stresovať zatiaľ nie je dôvod 🙂
@nikita3211 tak ja som bola 5+00tt z lekára a nebolo tam nič vidieť a to som mala doma zbierku pozitívnych testov, tak ma lekár objednal až za 3 týždne a to už tam bolo aj srdiečko a všetko bolo Ok a teraz som 17tt takze nestresuj. Oddychuj a mysli pozitívne
A toto je dovod, preco sa nema chodit tak skoro
Je to skoro aby nie co dr videl .
@nikita32111 ja som bola teraz v cca 6tt a bol zatiaľ len prázdny vačok (nedal sa ani zmerať - utz doktorke vypisal že aa nedá zmerať 😂) a na kontrolu idem zase za 2t 🙂
Ďakujem Vám baby sla som preto lebo som v zahraničí a tým že som mala už jeden potrat a jedno biochemické tehu tak som pre istotu šla aby mi dal nejaké tabletky na udržanie dal mi ich sú na zvýšenie progesteronu v tele no len mi ešte robil testy z krvi či vôbec mi ich bude treba tak povedal že zatiaľ ich nemám brat že sa uvidí podľa výsledkov koľko mám progesteronu ja naozaj dúfam že ešte bolo skoro a do tretice všetko dobre ☺
@moni244 Súhlasím s tebou. Ja som išla tiez 6+1 tt. Som prvorodička a nevedela som či je to skoro alebo nie. Proste doktorka ma na vtedy objednala. Gestacny váčok bol aj bábätko v ňom, lenže zas nebola si istá či vidí srdiečko. Ano bolo skoro ale aj tak objednala ma zas o 2 týždne a 2 týždne som myslela na to, či bude alebo nebude bit. Druhýkrát by stačilo kľudne ísť aj v 8 tt. Nič by sa nestalo.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@nikita32111 je to skoro nemusi byt este nic vidiet, musis cakat