Môj doki mi navrhuje,aby som šla na 3D v 15tt. Ale neviem, či to bude mať vôbec význam, čo tam asi tak uvidíme?...Myslíte, že by už mohlo byť vidno aj pohlavie?
pokial viem pohlavie najskor v 18tt aspon tak mi vravel lekar, a myslim ze aj 3d - 15tt je podla mna skoro
Mercy o tom dost pochybujem zeby ti povedali aj pohlavie babätka a podla mna je 15tt skoro na 3D.Ja som bola v 18tt a povedal mi ze to este nieje dobre vidiet.Teraz v stredu ideme znovu tak uvidime co a ako.Neviem preco ti doktor povedal aby si sla tak zavcasu 😕
Asi preto, že v centre, kam chodím, je ho možné robiť dvakrát-je to v cene a prvý raz to vychádza na ten 15-16 tt. Kamoške už vtedy zistili,že je to chlapček, teraz som si spomenula🙂
No tak uvidis mozno ti to aj povedia 🙂 dufam ze uz aj my sa dozvieme som zvedava 😎
ked to mas v cene tak kludne chod,aj ked bude este malinke
ale keby si za to mala platit,tak je to urcite este skoro,ja som bola v 19tt,pohlavie uz bolo vidno,ale este bola malinka a kostnata
Ahoj mercy,
mne na 3dcku v 11tt povedal ze to bude chlapec..pozerala som ako puk. Doktor ma v ambulancii 3dcko,tak mi ho robi zakazdym ked tam idem,ked len na chvilu. Takze v 15tt uz nieco uvidi, ak sa babo dobre otoci tak aj co to bude uz bude vidiet. I ked fotky po 20tt, alebo aj neskor - do 28tt su krajsie, babo uz je "ako naozaj"...uz je gulatucke a ma peknu tvaricku. My sme boli vcera na velkom 3Dcku,mame kopec fotiek, aj dvdcko, hodim do albumu,mozes si to porovnat,mam fotky aj z 15tt tusim v albume.
Ďakujem, určite pozriem.Inak dievčatko sa asi zistiť nedá, len chlapček, to už je asi vidno 😎
tak asi aj dievcatko sa da....ved chlapcovi ked uz nieco rastie tak sa to len tak nezmeni na "kavove zrnko"
No uvidíme, tešila by som sa, keby som už vedela 🙂 , minule sme to vedeli v 20tt na normálnom UZV. Náš syn bol exiboš-nožky od seba, panva dopredu, mali sme to nacapené na obrazovke, nedalo sa nevidieť 🙂
jéj, super fotky, to je malý zázrak🙂, teším sa, aj keby sme pohalvie nevedeli, je to krásne🙂
mercy ja som chcela ist v 18tt+2 a povedali mi, ze nie, ze nic nebude vidno, objednali ma az na zaciatok 24tt
mojeje sestre povedali v 12tt, že to bude chlapec a bolo to pred 9 rokmi na klasickom UTZ, nie na 3D, tak možné je všetko, a kamoškám bežne na klasickom UTZ hovoria už v 16tt. Ja chcem ísť na 3D okolo 18-20tt a tiež chcem vedieť pohlavie....
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Boli ste neiktorá na 3D takto skoro? 😕