Ahojte, chcela by som sa opýtať, ktorá máte skúsenosti s 3D ultrazvukom v Myslave v Košiciach....je potrebné mať vymenný lístok od gynekológa keď chcem ísť k nim na vyšetrenie? ďakujem 🙂
Ja som zo zahranicia. Vymenny listok som nemala. Pytali sa ci mam doma gynekologa a jej poslali vysledky, ale ze ak je nieco zle tak kontaktuju telefonicky. Spokojna som bola aj ja, vsetko pozrel aj poukazoval (akoze toto su oblicky a ono tam zo desat cernych bodiek vydis). To bolo v 12 tyzdni. Odporucili druhy test v 20tom, ale to uz neletim domov. To si necham spravit tu suromne.
Boli sme tam s manzelkou na vysetreni. Skvely pristup a profesionalita... popozerali kazdy jeden detail a o vsetkom porozpravali.... z ultrazvuku ti urobia fotky alebo video na cd ak chces... pritomnost partnera pri vysetreni bez akychkolvek problemov...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
moj gynekolog mi to odporucil a bola som velmi spokojna mily pristup skvele referencie