ahojte baby chcela by som vediet ci je v michalovciach niekto kto robi 3D ultrazvuk???dakujem
dakujem velmi pekne 🙂 uz som aj zavolala 🙂...
@aimeecloe Ahojik ak sa môžem spýtať už si absolvovala ten 3d ultrazvuk v michalovciach? Lebo ja sa chystam objednat ale neviem od akeho tyždna ma tam zoberu... hmm?
@lenulik15488 ahoj, tak uz ho mam za sebou 🙂 som velmi rada ze som sla a ze ma pan doktor BALINT zobral v sukromnom case / nedela vecer/ lebo by mi to inak nevyslo casovo.... Ja som sla dost neskoro ja som bola uz v 32 tyzdni ked som tam bola takze som vedela ze to nebude ako ked tam ide baba do 28 tyzdna...ale musim povedat ze aj tak sa mi paci video a aj foto a co som necakala tak pan doktor sa mi venoval viac ako hodinu....vsetko mi ukazoval a skontroloval, takze urcite mi to stalo za to a urcite doktora Balinta odporucam...
inac na ich stranke je napisane ze ten 3D/4D ultrazvuk je najlepsie robit medzi 22-28 tyzdnom....inac ak tam zavolas tak je tam aj velmi mila sestricka...ti poradi....
Aj ja možno pojdem na ten 3D ultrazvuk, len do 22-28 týždna je ešte dosť ďaleko.....neviem či vydržím 🙂
@veronnna ahoj, tak to je super, môžeš mi prosím ťa napísať v ktorom tyž.teh. si tam bola?
@katulinka85 ale platis za vysetrenie , samotne 3d ti nespravia , alebo s amylim ? 😉
My sme dnes boli na 3D v Michalovciach a maximalna spokojnost. Dr.krasne vsetko vysvetloval, bol velmi mily, vysetrenie trvalo 30min. Priniesli sme si dvd zaznam a asi 10 fotiek. A povedal aj pohlavie. Zamna maximalna spokojnost. A platila som 34€.
amorik ahoj môžem sa opýtať ☺️ v ktorom týždni si sa objednávala ? A v ktorom týždni sa robí 3 d sono ja som zatiaľ v 9 ale doktor mi dneska povedal že sa treba objednať čo najskôr ☺️ďakujem 😊
@aimeecloe chcem sa len spytat na akej ulici sa nachadza doktor Balint v Michalovciach
@luciafedorkova no už sú to roky 🙂 a ja už niesom dávno v mi 🙂 ale ta ulica to bola ako bolo kino dávno pradávno 🙂
@aimeecloe dakujem uz som bola spokojna
som bola mily doktor
@luciafedorkova mozem sa opytat v kolkom tyzdni teh.ste u neho bola,dakujem
@noemy1 v približne v 20tyzdny
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
http://ambulancia.balint.sk/3d-ultrazvuk