ahojte,chcem sa spytat kto ma skusenost s 3D ultrazvukom v hlohovci a kolko ste platili?chystame sa 2 juna,tak chcem byt trosku informovana.dakujeme
@enisska Ahoj je to tam uuplne super, ale tiez si uz nepamatam kolko som platila, neopisatelne ked vidis to babo prvy kraat.
Tak si to uzi 😀
ja som bola vo februári a platila som 50 eur 🙂 daj si do googla 3D Brešťanský a tam nádeš info 😉
ja tam idem zajtra ,platí sa 50 eur
50 eur sa platí,dajú ti dvd,hudbu si vyberieš sama, alebo si prines cd ktoré chceš aby ti hralo v pozadí.Super zážitok,dr.odborník a je veľmi milý.vrele odporúčam 🙂
Ahoj..ja som bola vyse tri roky dozadu, ked sme cakali malu...Robil nam ho mlady Brestansky a velka spokojnost....dlho sa nam venoval, bol velmi prijemny, naozaj super pristup...teraz sa idem objednavat buduci tyzden zas s druhym babo...platili sme 49e...a naozaj velmi odporucam...obaja su dobry...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj.Ja som bola,uz neviem,kolko som platila,ale nebolo to moc.Ak chces,tak ti spravi aj zaznam na CD.Mne stacili fotky a sprava,ze cakam vytuzenu Bambulku(mame v rodine len chlapcov).Pusti hudbu a pozerate babatko.Urcite sa mozes tesit...