Ahojte, viete mi odporúčiť 3D sono v Žline? viem že ho už robí viacero doktorov, no nie vždy sú spokojní s kvalitou a prístupom. Ďakuejm 😉
Ahoooj 🙂 ja idem práve v pondelok k prof. Višňovskému do Martina. Rozhodla som sa ísť k nemu, pretože on mi robí v Žiline tie soná v tehotenstve, je to odborník a cena mi nepríde vysoká..na propagačnom liste má napísané: "Môžete vidieť detaily tváre, celého tela dieťatka, pohyby s možnosťou nahrať celý záznam na CD alebo USB kľúč" - na to sa fakt teším (aspoň bude pamiatka) 🙂
Tiež som bola u Mudr. Grochala v MT a spokojnosť ;)
@danjeliiik Ahoj,maximalne odporucam MUDr.Kysku http://www.okgyn.sk/. Vyborny lekar,super pristup,tirz vsetko skontroluje-babätko,maternicu,plod.vodu,....A vôbec to nie je drahe a nemusis ist do MT.😉
@zuzanka278 Ahoj,len aby si nebola prekvapena,na propagacnom liste môze mat napisane co len chce,ak bude babo otocene chrbatikom a tvaricku bude mat otocenu k tvojej chrbtici,tak neuvidis ziadny detail tvare. A na CD al.USB kluc davaju fotky aj zaznam uz skoro vsade.😉
@danjeliiik ja urcite odporucam prenatal v ziline,moderne zariadenie a fakt uzasny pristup,mozem max.odporucit
@evittam @lajlilinka o p. Grochalovi som tu čítala samé dobré referencie... zvažujem ho len by som radšej Žilinu keď s manželom je to ťažko s prácou, ale ked píšeš že aj víkend, určite sa u neho budem informovať. U p. Kysku aj Grochala - objednával vas hned v priebehu týždňa či ste dlhšie čakali?
@lajlilinka kolko si u neho platila?
@danjeliiik my sme boli sobotu doobeda, platili sme 70 eur. Ukázal a vysvetlil nám všetko - hlavičku, mozgové komory, očnú šošovku, komory srdca a tok krvi v nich, nosnú kostičku, kosti prstov, stehennú kosť, plný mechúrik 🙂 samozrejme sme mali aj fotku v tom.
Na stránke ma aj cenník...
Keď som mu volala vždy ja, nedvihal. Ale on potom vždy zavolá naspäť. Cca týždeň dopredu som mu vždy volala, aj kvôli tomu, že sme chceli sobotu...
Minule bol dokonca v Reflexe, jedna pani čo čakala dvojičky mala stále zle výsledky. Až on prišiel na to, že majú jednu placentu a 'kradnú' si krv. Na jeho odporučenie absolvovali zákrok v CZ, detičky sú už na svete a všetko je v poriadku 🙂
@danjeliiik Kyška ma objednal do tyzdna od telefonatu a tiez pekne vsetko ukaze a povysvetluje,dokonca pri prvom termine bola mala zle otocena,tak mi povysvetloval ostatne a objednal ma o tyzden a platila som len 10Eur,pri druhom termine uz to bolo lepsie,mam CD s fotkami,ale drobcek sa nejako zase nechcela ukazovat,tak mam akurat dve fotky😀 a p.Kyška bol zlaty a trpezlivy,cakali sme ci sa neotoci a medzi tym mi znovu vsetko poukazoval, no a doplacala som znovu len 10Eur. Inak ak je pekny zaznam aj fotky tak sa u neho plati 40Eur.
@evittam to mi je jasné, ale tak to je riziko u každého jedného sona, takže s tým sa musí počítať 🙂
@lajlilinka a mala si v tej cene aj nejaké DVD alebo fotky?
@danjeliiik foto sme dostali...
@lajlilinka ďakujem 🙂 už som sa u neho objednala, veľmi príjemný prístup i v telefóne, len musím čakať ešte tri týždne...
@lajlilinka Dobrý deň prajem. Čítala som si túto diskusiu a chcela by som sa opýtať, DVD záznam ste teda u MUDr. Grochala nedostali?
@g_a_b_r_i_e_l_a
My nie, zaplatili sme si iba fotky. Na stránke má zverejnený aj cenník, tak asi to len tak automaticky nedáva... 😉
@lajlilinka 🙂 Ďakujem za info. Ja som ten cenník pozerala, ale pre istotu som sa opýtala, jeden nikdy nevie 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja môžem odporučiť špičkového odborníka v Martine, chodia k nemu ženy naozaj zo široka zďaleka... Mudr. Grochal - FEMICARE na nete...
Odborník na sono, nejde ani tak o pekné fotky, ale o to, že zhodnotí stav plodu naozaj odborne. Prístup je vysoko profesionálny, ľudský, ...
Je možno drahší, ale stojí to za to. Človek si je istý, že dieťatko je v poriadku a po pôrode ho nečakajú žiadne nemilé prekvapenia....
Dá sa k nemu objednať aj cez víkend, vyjde v ústrety, aby sa mohol zúčastniť napr aj otecko dieťaťa, ktorý pracuje a pod.