Ahojte baby..som tu nová, zatiaľ som si vás len čítala ale teraz by som potrebovala poradiť. Chcela aby som ísť na 3D sono. Neviete mi poradiť kto u nás v Banskej Bystrici také 3D sono robí a koľko to stojí? Zatiaľ som v polovici 12 tt ale myslím, že objednať by sa mi už aj patrilo... 😀 Vďaka vopred za Vašu pomoc..
Ahoj marion. dík. myslím, že som o tom počula len som si nebola istá a nevieš náhodou koľko to stojí?
Ahojky. Takže robia to v v Radvani v Medikline, MUDr. Fruhwald. Že vraj to stojí okolo 60 EUR. Ja sa tiež chystám, ale som zatiaľ len v 14 týždni. Inak doktor je fajn a je to veľký fešák 🙂
hej?? no, tak to sa asi na neho pôjdem kuknúť 😀 a nevieš, či to stojí len jedna návšteva alebo viac. vraj sa to robieva aspoň dvakrát za tehotenstvo...kámoške to robili v Blave v 15tt a v 25tt
no a za obidve platila 1200 korún
Mne hovorili, že raz a že sa to robí od cca 24 tt. Dostaneš k tomu aj DVD a fotky
mmm. tak to mám kopec času...si tam zrejme zavolám a uvidím, čo mi povedia...ďakujem vám krásne za info..pekný dník..paa 🙂
aj tebe. čauko 🙂
Ahoj, slavicita. To 4D je fakt drahe, a plus oproti 3D je v tom ze 4D je so zvukom. To ale nie je dolezite. To vo Zvolene Je 3D a stoji do 30EUR neviem presne. Tak ja pojdem do Zvolena. Ak chces kontakt poslem ti cez IP.
no budem rada, čím viac kontaktov, tým lepšie..môžeme si aspoň vybrať..ďakujem 🙂
Ahojte maminky dufam že mi niektorá odpoviete...Ja som sa objednala na 3d BB u doktora Fruhwalda.Bola ste u neho volaktorá?A ako ste boli spokojné?A čo všetko bolo v tej sume viem že by malo byt dvd a aj foto a platit by som mala 50eur.Ale chcela som vediet aký maju prístup a kolko bude trvat to dvd.Dakujem vám velmi pekne za odpovede....Prajem pekný den...
Ahojte....aj ja som uz objednana na 3D v BB u doktora Fruhvalda , ale vobec neviem kolko to stoji, ci moze ist muzik somnou atd atd.......Ak mate niektora skusenosti, prosim dajte mi vediet. Dakujem krasne...
@marion ahoj prosim ta kde v Zv robia 3Dsono?Dakujem
Tak toto by aj mňa zaujímalo. Kde ísť na 3D vo Zvolene? Máte s ním dobré skúsenosti? Ďakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj, ako ja viem tak 3d sono v BB nerobia iba vo Zvolene. Ale v BB je 4D sono. Robia ho v tej novej budove v Radvani pri Novamede. Je to budova DYNO. 🙂 🙂