Ahojte, chcem sa spytat mamiciek z dvojickami,ktore boli na IVF, ci Vas posielal gynekolog na 3D sono uz v 12tt? Mna sa to konkretne netyka, ale kamoska caka dvojicky a nejak sa nam to nezda. Mne nechceli nikde spravit 3d sono skor ako pred 24tt s jednym dietatom.
kazdy lekar ma iny pristup....ak sa jej to nezda..nech sa len pyta doktora ze preco...
@evitka83 , niektorý lekári posielajú aj skôr na 3D sono, pokiaľ viem tak nejaké vývojové vady by sa mali dať odhaliť aj na 3D sono a to už okolo 12tt (no nie som si tým istá ale už som o tom počula od niekoľkých mamičiek)...ja by som sa nestresovala, podľa mňa chce mať jej lekár len istotu, že detičky sú v poriadku a všetko napreduje ako má 😉
A presne ako píše majka_3 ak má nejaké otázky treba sa pýtať 😉
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj ja síce nečakám dvojičky ale bola som na 3D v 13 tt. aj odber krvi na vývojové vady. je to normálne, neboj, nech kľudne idú, síce si za to zaplatia ale budú mať z toho určite radosť.