Ahojte, chystám sa objednat na 3D sono a rozmýšlam nad MUDr. Baškom z Bánoviec. Máte niekto skúsenosti? A kolko robí fotiek, či robí aj DVD a koľko stojí?
Pri 1. tehotenstve som bola v Hlohovci, bola som spokojná, ak môže niekto porovnať týchto dvoch doktorov, sú na rovnakej urovni? Ďakujem za odpovede.
...je to moj gynekolog a je uzasny 🙂 ja som bola u neho na 3D, resp. 4D a robi DVD a vytlaci aj foto, ale samotne foto nerobia, resp. robia to tak, ze si zaplatis viac ako stoji foto, lebo musia babo hladat a natacat a potom z toho vytlacia snimku, keby to bolo tak, ze ti hned babo zapozuje, da sa to, ale takto to nefunguje a nevedia potom maminy objednavat na termin, ja mam DVD a z toho sme si vytlacili toooooolko foto, aj ked len jednu nasu, lebo druha sa schovavala za prvu 🙂
ahojte,je tu toho malo ale skusim,chcem sa opitat na 3D v Banovciach,kde to je,kolko to stoji a ak ste niektora boli aj v Hlohovci aj v Banovciach,ktory je lepsi.mam to blissie do Banoviec ale prvy krat som bola v Hlohovci
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj,ja sa tam tiez chystam,pocula som,ze ako doktor je velmi dobry.tak ja idem urcite k nemu,mam to majblizsie