ahojte chcem ist na 3d a 4d ultrazvuk, poradte kde v Bratislave,
@clauda2010 my sme boli na super uzv v auparku, tuším sa volá Holáň ten Dr., super prístup, veľká spokojnosť
@seba1 ahoj a v ktorom tyzdni?ja idem v 21
@clauda2010 ja som bola neskor, tusim v 23.týždni som bola, ale aj 21 je v poho
@seba1 A ako sa prosim ta vola ten Dr. v Auparku,nevies? dakujem
@lucusa6969 volá sa Holáň a je výborný diagnostik a aj veľmi milý
@seba1 dakujem 🙂a vies mi aj povedat ako sa vola to centrum v Auparku?
@lucusa6969 volá sa medifera
dakujem 🙂
@clauda2010 ja som bola v Kochu na 3D a vyslo to paradne 🙂
baby a na tu morfologiu treba mat plny mechur ci prazdny? teraz som tu volaco citala a ja si nepametam co mi hovorila sestricka do telefonu :D
@zuzina84 Platila som 40 EUR a bola som v 24+1 tt. Skor sa to podla mna ani velmi neoplati, kamaratka bola skor a nebolo babatko velmi dobre rozoznat. Ja som bola velmi spokojna, mam krasne fotky a videa. Ale zalezi aj od stastia. Moja mala bola pekne otocena a bolo jej vidiet do tvare. Kamaratkina mala si cely cas zakryvala rucickami tvar.
@andelok ahoj chcela by som sa ta par veci popytat ak mozem...tiez mam naplanovane ist do KOCHU na 3d chcem sa opytat kolko sa plati?Co vsetko je k tomu ci aj DVD a fotka alebo?a sla si na odporucenie od gynekologa?a v ktorom tyzdni ak sa jedna o ten morfologicky?
Vopred dakujem za odpoved budem vdacna
pekny den
@linda555 Ahoj, no ako som pisala v predslom prispevku, platilo sa 40 EUR. Ale ja som tam bola este v roku 2011, co uz su dva roky dozadu, takze je mozne, ze sa to pomenilo. Treba si asi zavolat alebo sa spytat priamo na recepcii. V cene bolo viacero videi na DVDcku, asi tak 6, kazde trvalo cca minutu alebo viac. Potom mas seriu cierno-bielych malych fotiek, ako ked ides normalne na sono. Tam ich bolo mozno tak 7. A najlepsiu fotku ti vytlacia velku aj farebne. 3D sono nie je na odporucanie gynekologa, ides tam z vlastnej iniciativy. Nie je to nic povinne, mozno len ked je tam nejaka indikacia. My sme isli preto, ze sme chceli vidiet malicku (a super to vyslo 🙂 ) plus 3D moze este prezradit nejake vyvojove chyby a kedze mi vysli horsie testy, tak sme sa chceli aj uistit, ze je vsetko ok. Morfologicky je uplne iny druh ultrazvuku nez 3D. Morfologicky robia kazdej zene, v Kochu sa zas specialne nedoplaca myslim a mne ho robili v 20. tt. Na 3D som bola v 24 tt.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
jednoznacne Hlohovec!!! Dr. Brestansky, najdes to na internete. My sme byvali v BA a nenasla som nic lepsie. Sli sme do Hlohovca, boli sme objednani, pristup - fantazia, velmi spokojni. Drzal nas tam pol hodinky, krasne presiel vsetko, porozpraval, velmi prijemny lekar, prijemne prostredie, boli sme neskutocne stastni, spokojni, odporucam. Stalo nas to 50 eur, boli sme v Nedelu, mame fotky aj DVD s hudbou a stoji to za to. Plus je to normalny morfologicky ultrazvuk v piatom mesiaci takze vies, ze dietatko je zdrave.