Ahojte chcem sa spytať, či neviete kontakt na dr.v za, ktory robí 3d ultrazvuk. dakujem
Dik, cenknem.
3d/4d neodporúčam u dr. Hartela v Žiline! Nerobí ho osobne on (to by vyzeralo asi ináč), ale nejaký pán z P. B. - snáď to bol dr.. Tak veeeľmi sme sa s manželom tešili a odchádzali sme riadne sklamaní. Trvalo to 15 min (cena 50 eur), pomaly nám nič nepovedal, len vidíte tú ručičku, vidíte tú tváričku atď.. Keď tak čítam tie diskusie ako sa im daný dr. venoval - rátal pršteky na rukách, na nohách, premerá čo sa dá, skontroluje všetko čo sa dá.... Ten pán povedal, že môžeme byť radi, ako vidíme baby, že iní vidia oveľa menej. A to nevedel povedať pohlavie... prečo potom neskontroloval končatinu za končatinou, prečo nepopozeral detailne každý kúsoček tela nášho bábätka, keď bolo tak dobre vidieť?!!! My môžeme skonštatovať veľké sklamanie!!!!! ☹
Ahoj, aj ja sa pripojim. Kamoska vravela, ze u dr.hartela bolo fajn- sono robil dr.z P.B.- myslim,ze Durcek sa volal. Aj v ziline na oddeleni robia. ja som si zavolala na ich prijmovu ambulanciu / poradila mi to sestricka/ a oni mi dali kontakt na dr.kacerikovu. som bola spokojna 🙂 ale ze 3d robi aj dr.kalafusova a dr.babjak
ahojte, kedy je dobre sa objednať na 3D/4D ? v ktorom tyždni? a kolko dopredu? ďakujem 😉
Dominika, ja som bola dohodnuta s dr na oddeleni- vravela ze najlepsie je to okolo 28/30 tyzden. stacilo sa s nou dohodnut a potom datum upresnit tyzden-dva pred sonom. u hartela neviem
@fialka1188 no ale ja chodim ku oravcovej a ona to nerobi, tak preto sa pytam kde, kedy a vlastne aj u koho 😀
@dominika_sk Vidim, ze ste este malicky, uvidis ho aj na zeleznicnej poliklinike v 12 tyzdni 🙂 a aj fotku dostanes 😀
@fialka1188 diky, skusim sa tam objednať. mam si pytať nejakeho konkr. doktora? lebo vobec neviem či ich tam je viac, alebo len jeden, alebo sa objednava priamo na utz...
@dominika_sk Robi sa to tak, ze ta tvoja dr posle v 12tyzdni aj s vymennym listkom na sono na zeleznicnu polikliniku. sestricka vyklada papier v stredu asi okolo 13-tej, je tam obmedzeny pocet tehuliek. ale co viem, ak nestihas, nevadi, robia sa uz aj vo stvrtok. v stredu robi babjak vo stvrtok kacerikova, iny dr tam myslim neni. tak drzim prsteky 😀
@fialka1188 diky, to som nevedela, ale aj tak, ešte šesť tyždňov si počkam 😒
@dominika_sk a oravcova nema sono?
@fialka1188 ma sono, ale iba obyčajne.
@dominika_sk tak si vypytaj fotku, aspon taku ciernobielu -normalnu, zatial. ale male bude este asi moc malicke. a ty chces len 3d?
@fialka1188 no veď však ja normalnu fotku z utz mam, len som chcela vedieť kedy sa chodi na 3d/4d a kedy je tam dobre sa objednať 😉
@dominika_sk 😀
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@momko urcite ho robi dr. Hartel ... len neviem ako skoro ta objedna, kazdopadne treba tam cinknut 041/ 500 7800 😵 😵