3D/4D ultrazvuk - Hlohovec/Trnava

mk1
27. dec 2012

Boli ste niektorá na 3d ultrazvuku u MUDr. Peter Kubranský v Hlohovci? Nepoznáte niekoho v Trnave?

miselkatt
3. jan 2013

No teraz som sa pozerala na nete a 3D/4D robi v TT dr. Ilavsky. Mozes sa tam objednat telefonicky medzi 8 az 14 hod.
tel.: 033 55 01 430
Je to na Druzbe , 1.poschodie.

stanislava2
3. jan 2013

@mk1 Aj ja chodim k mudr.Ilavskému a mám krásne fotečky farebné z celého tehotenstva.3D,4D sa treba objednat ako piše miselkatt berie aj pacientky ktore k nemu nepatria.Moj synček v 25tt nechcel ukázat tváričku vobec tak sme to velke sono presunuli na 30tt a mame peknu pamiatku.Vždy sa dá dohodnut ak by náhodou aj ten Váš ukazoval len pohlavie.

mk1
autor
4. jan 2013

@miselkatt A cenu nevieš? Volala som už do Hlohovca MUDR Brešťanský, tam stojí 50 eur. Ďakujem

miselkatt
8. jan 2013

Neviem, aj mna by to zaujimalo,ale myslim si, ze tiez okolo tych 50 euro. keby si to nahodou zistila, tak mi daj prosim ta vediet,dakujem 🙂

stanislava2
8. jan 2013

@mk1 Zadaj si vo vyhladávači 4D ULTRAZVUK Mudr.Peter Ilavský a tam možeš priamo napisat do emailu aku máš požiadavku ak chceš vediet aj aktualnu cenu.

kotatko1232
31. jan 2013

Ahojte baby ja som v 16tt mozem sa uz objednat na 3D ultrazvuk??uz by mi vedeli povedat pohlavie Babetka??a kolko by to stalo ak by som chcela iba Foto??to sa assi neda vsak??

stanislava2
31. jan 2013

@kotatko1232 mudr.Ilavsky 9 euro za objednnie na hodinu myslim že nejakých 16 euro som platila za určenie pohlavia ale to bolo rok a pol dozadu.Napiš mu mail a verim že sa dohodnete.Ja mám fotečku z každej poradne a nepytal si len za objednanie ale ja som jeho dlhoročna pacientka.

kotatko1232
31. jan 2013

@stanislava2 ahaaa a od ktoreho mesiaca sa da urcit pohlavie??a to je na Poliklinike ten pan doktor??ja niesom odtial iba som sa tu nastahovala takze neviem presne kde to je.

kotatko1232
31. jan 2013

@stanislava2 a mohli by ste mi dat Mailovu adresu?? 🙂

barculiatko
31. jan 2013

čo viem, tak MUDr. Kubranský je v Piešťanoch, ambulanciu má niekde pri Auparku a 3D sono vrátane video záznamu a fotiek stojí okolo 35€.. ja som tam ešte nebola, ale kamoška platila 35€ spolu s tým spomínaným videom a asi 30-timi fotkami...

stanislava2
31. jan 2013

@kotatko1232 mail:pulsesro@zoznam.cz

stanislava2
31. jan 2013

@kotatko1232 Jaj a to pohlavie urči v 16tt už upne na 100%ak si je istý.Ja som vedela pohlavie od 13tt pretože bolo krásne pohlavie vidiet a väčšinou je vidiet skor chlapček ako dievčatko.Po tom 16tt by sa už malo dat pohlavie určit.U nás zasa bolo problém urobit pekne zábery tvaričky lebo moj synček si ju stále zakrýval ručičkami ale vajká a pipik sme videli pri každom sone cez celu obrazovku.

kotatko1232
31. jan 2013

@stanislava2 noo uz sa tesiim a ako dlho trva pokial ma objednaaa

stanislava2
1. feb 2013

@kotatko1232 Tak to sa musiš dohodnut sama.Teraz cez chripkové si myslim že im viacej ludi vypadne.

kotatko1232
1. feb 2013

@stanislava2 ahaa no tak skusim ked pojdme ku svojmu gynekologovy a potom by som zbeha tam.a od kedy do kedy je tam??

misulka_x
6. feb 2013

@stanislava2 ako to myslis ze si platila ze urcenie pohlavia???? mne to doktorka povedala ked to videla a neplatila som nic...

kolenicova
11. feb 2013

@mk1 teraz som volala do tt Ilavskemu a ze maximalna cena je tych 80eur s fotkami a s dvd....

michaelamilan
11. feb 2013

@mk1 Ja som bola u dr. Brešťanské, cena bola 50€, boli sme vyše pol hodinky a mám fotky asi 12ks a DVD. Maximálna spokojnosť a prenádherná pamiatka!!!! A keď si zoberieš aj nejaké CD s tvojou obľúbenou hudbou, tak Ti ju dá do pozadia!!! Vrelo odporúčm!

bmarcelab
15. jan 2014

baby chcem sa opytat kolko dopredu ste sa objednavali k dr.Brestanskemu do Hlohovca,este som len 13tt,mam este cas alebo sa uz treba objednat,aby bolo volneee 🙂)dakujem

suezee
16. jan 2014

MUDr. Brestansky robi aj cez vikend, my sme boli v nedelu o 17hod a uplne v pohode. cena 50eur, dostanes cca 12fotiek a DVD, uzasny nezabudnutelny zazitok vidiet svoje dietatko🙂 objednavali sme sa asi 2tyzdne vopred.

veronka38
8. jan 2015

Baby neboli ste niektorá na 3D v Trnave v nemocnici? viem, že to tam stojí 30 eur a robí to tam nejaká doktorka, ale nemám zatiaľ žiadne recenzie...

kika87
30. mar 2015

@veronka38 ahoj uz ste zistila nieco o 3D v nemocnici?

veronka38
8. apr 2015

Zial, nie nezistila, asi o tom nikto nic nevie. Nakoniec som aj ja bola v Hlohovci.

luciatt
12. mar 2018

Baby akú máte skúsenosť s Ilavskym na 3d?Boli ste spokojné?

wewik3010
18. júl 2019

@mk1 to nie je pravda 35 berie

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre