Prosím vás neviete my niektorá poskytnúť tel.cislo na nejakého dobrého doktora doktorku ktorý robí 3D 4D ULTRAZVUK? BRATISLAVA, MALACKY, BRNO...
@dadinka0123 Ahoj. Ja som chodila v Brne do centra prenatální diagnostiky Brno. Najlepší je tam doktor Vlašin, bola som tam na všetkých troch ultrazvukoch v 13tt,20tt a 30tt a bola som spokojná 🙂 http://prenatal.cz/kontakt/
@damolly ďakujem už som objednaná do Brna 😊 v tom 12-13tt...tak snáď bude vidieť aj pohlavie
@dadinka0123 nám povedali v 13tt 🙂 a kolegyni nebola dobre malá natočená tak si ju tam zavolali po týždni aby jej povedali čo to bude 🙂
@damolly a aj vám to tak vyšlo čo vám povedali? 😊
@dadinka0123 vyšlo 🙂 doktorka povedala že z toho dievčatko už nebude 🙂😃 a Vlašin nám to v 20tt potvrdil 🙂
@damolly no tak to je super..😊
Včera som absolvovala 3d/4d u Holáňa v Procare a platila som iba 33€ za registráciu a potom cca 14€ za fotky. Žiadnych 60 ani 110€ som neplatila. Milo ma to prekvapilo. Doktor bol milý, prešli sme všetko. Bola som spokojná
@tina716 ahoj, to prvé vyšetrenie v 12-13tt sa vola NT+ Biochemický screening v 1.trimestri a stojí momentálne 1500,- kč, pri tomto vyšetrení mi u oboch detí povedali čo to bude a nemýlili sa, pri druhom som to už videla sama 👍🏻 🙂. Druhý ultrazvuk v 20tt 3D, 4D ten stojí 1200,- kč. Dá sa platiť aj kartou.
@tina716 nie neplatí sa naviac 🙂 ono keď je to tam vidieť že sa nebude skrývať tak ti to povedia. Pri prvom sa spýtal manžel lebo sa mu zdal na ultrazvuku chlapec, a pri druhom mi cely čas nič nepovedala až na koniec či mám nejaké otázky, tak som sa spýtala. Totiž oni sa ta spýtajú či chceš vedieť pohlavie 🙂 mozes povedať hneď na začiatku že to chceš vedieť. Inak je to veľmi precízne ultrazvukové vyšetrenie pozrú sa tam na všetko 👍🏻🙂.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dadinka0123 ja som bola u - MUDr. Michala Holáňa v Procare, Bratislava. Bola som velmi spokojna.