35. týždeň poradne

zuzka_13
18. júl 2014

Ahojte kočky, možno to tu už bolo spomínané neviem, ak áno prepáčte, ale zaujíma ma ako ste chodili na poradne posledný mesiac, naposledy som bola v poradni 11.teho júla. Najbližšie mám ísť na poradňu až 1.ho augusta a to do nemocnice zdá sa mi to nejak málo. Ako ste na tom vy? ak to je teda aj málo čo mám robiť alebo kde sa obrátiť ??? Ďakujem🙂

majka99999
18. júl 2014

@zuzka_13 ja som tiez takto chodila, nezda sa mi to nic nezvycajne. posledny mesiac chodis do nemocnice a to bude kazdy tyzden uz. ak babatko kope, nemas dovod na paniku.

zuzka_13
autor
18. júl 2014

Mne sa skor nepozdáva ten interval termín mám 21.ho augusta a na poradňu až 1.ho Či to nie je málo???🙂 neviem som prvorodička možno len zbytočne stresujem🙂 baba sa ozýva to som rada🙂

majka99999
18. júl 2014

@zuzka_13 no, tak to by si mohla ist skor do tej nemocnice. to ta oni objednali tak neskoro? lebo u nas treba prist, vysediet si to prve vysetrenie a potom sa uz da objednat na konkretny den a hodinu.

zuzka_13
autor
18. júl 2014

@majka99999 Moj doktor mi dal dátum aj čas na toho 1.ho . Ale zdá sa mi to málo, asi nič nestratím ak tam zájdem v pondelok nie???

majka99999
18. júl 2014

@zuzka_13 a to je tvoj porodnik, k nemu budes chodit v nemocnici, ci ako?

zuzka_13
autor
18. júl 2014

Moj doktor je súkromník, ale porodník nieje. V nemocnici neviem ešte ako to chodí kedže som tam ešte nebola :-/

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre