Ahojte tehuľky!
Chcem sa s Vami podeliť o túto super správu, po 2-3 mesiacoch snaženia sa nám to podarilo 🙂 vždy som mala menštruáciu presnú ako hodinky, ale odvtedy čo sme začali pracovať na bábätku mi to nejak celé zblblo. Užívala som gynex a posledný mesiac poctivo pila alchemylkový čaj na úpravu cyklu, ešte som si hovorila že čo je to za blbosť, zbytočne sa tým nalievam keď to aj tak nezaberá a zase mi meškajú. Bolo mi aj troška čudne, tak som si pre istotu išla kúpiť test. Do sekundy sa objavili dve čiarky, a gynekológ potvrdil že som na konci 6.týždňa, jupí 🙂 Ako ste na tom vy, a ako to prebiehalo a prebieha u Vás?
Blahozelam. 🙂 ja som na to dosla ked mi tyzden meskalo. Predtym som mala zapal priedusiek, takze som to ani nechcela riesit, myslela som, ze som rozhadzana z antibiotik. A nebolo to tym.. :D
@roxi77 gratulujem, aj mne začal blbnut cyklus keď sme sa začali snažiť, po troch mesiacoch sa nám za darilo, ale v 6 tt sme o malé prišli, o mesiac sme prišli o malé v 7 tt a tak som chcela aby sme celé leto chodili na kúpalisko, užívali si, že začneme zas na jeseň. Gynekológ povedal, že mrcha príde do 8 týždňov, tak som čakala. Už neprišla 🙂 a najzaujímavejšie na tom je, že sme nemali absolútne chuť na sex a spali sme spolu raz za celý mesiac a by som odprisahala, že to bolo tak týždeň možno aj dva po ovu bolestiach. 🙂 u mňa zázrak. A potvrdila som si, že 90% robí psychika. 🙂
nič som nesledovala, nič špeciálne som nejedla ani nepila, stravovala som sa ako predtým (vyvážene), športovala som tiež ako predtým, teda skoro vôbec 😀 , ignorovala som svoje ženské problémy ako cysta a endometrióza a aj vek, 35 a nejak to vyšlo hneď prvý mesiac.
Ked su dve ciarky tak som tehotna ci sa test mili
@ikapatkova99, nemyli
@katka1981 tak podla teba som
@ikapatkova99, podla testu si. Dve ciarky sa ukazu vtedy ak sa v moci nachadza HCG. Mala by si byt tehotna. Ked tak o tyzden test zopakuij.
@katka1981 predtim som si robila a bol negativni a o tyzden neskor som si robila a bol pozotivni a obi dva co predavaju lekarni
@ikapatkova99 a preco si myslis, ze sa test myli? kup si digitalny, ak si nie si ista alebo skoc k lekarovi na krv 🙂
@lavinis vsak 4.1 idem ale nezda sa mi to
@ikapatkova99 ale preco? ten prvy test si robila zrejme este skoro, takze bol negativny, to je v poriadku 😉
@ikapatkova99, prvy test co som si robila mal ducha ale tak slabeho, ze ho bolo vidno len pod lampou, bolo to 3 dni pred ocakavanou MS. Dalsi bol uz slabucky duch. Neskor bol riadny duch a ked som bola v 6. tyzdni boli uz kolajnice. Je to normalne, este si mala nizke HCG a nezachytil to. Kolko ti meska MS?
@katka1981 meskaju mi dva mesiace
Gratulujem, ja som to zistila az po mesiaci. Tiez sme sa snazili a ked som si robila test tak sa objavila jedna ciarka a test som vyhodila do kosa. Povedal mi to az gynekolog . Sa mi to nezdali ze na teste bola len jedna ciarka a to preto lebo som ho hned vyhodila do kosa a nepockala chvilku kym sa neobiavila dalsia ciarka 😀
@ikapatkova99, fuha, no pokial mas pravidelnu MS, to uz musi byt vidiet aj na sone
@radinkaaa Ahoj. Už si bola aj u gynekológa ? Ako prebehla prehliadka ? Vzal ti aj krv, alebo robil prehliadku "zospodu" prípadne Sono? Ja som to zistila včera, neviem ani v koľkom som týždni ale predpokladám že viac ako 4 týždne to nie sú a zajtra sa idem objednať na gyndu či to potvrdí aj doktor, nakoľko všetky testy ukázali dve čiarky 🙂 🙈
Jaaaaaj baby, ja som sa tiez tak vytesovala 🙂 bolo mi zle do 6. mesiaca 🙂 potom som plakala ci mi toho trebalo a teraz stukam od bolesti co ma tak brucho tlači. Už nech to je za mnou. Moje tehotenstvo je riadna fuška, ale zbehlo celkom rýchlo. Už len 50 dní. 🙂 prajem vám príjemné tehotenstvo 🙂
@slavka1541 ahoj aj ja sa idem objednat zajtra na gyn ale myslim si ze skorej ako za dva az tri tyzdne ma neobjedna lebo aj tak nebude nic vidiet. A baby mate aj dake priznaky lebo ja zatial nic iba iac pijem a tym beham casto cikat ale inak vobec nic
@iwulqa Ja tiež predpokladám, že ma objedná trošku pozdejšie pretože čo som čítala na iných fórach, vraj v takom skorom štádiu nič nevidieť a niektorým ani z krvi nevyšlo tehotenstvo. 🙂 Inak ja zatiaľ nemám žiadne príznaky, jedine chodím často cikať a asi 6 dní ma boleli vaječníky...
@slavka1541 tak niesom jedina ktora chodi cikat priatela sa mi smeje ze som postos 😀 a ked som mu povedala ze to koli babu tak sa somnou hadal ze na to je este skoro ach jaj
@ikapatkova99 ja tiez a ked som videla vyskedok tak som nechcela ani uverit
@iwulqa to pitie ti neuškodí 🙂 skôr pomôže... ja som totiž hneď v deň keď som zistila, že som tehu, skončila v noci na pohotovosti - teplota cez 40, diagnóza infekcia močových ciest a hneď antibiotiká... lekárka mi tam povedala, že v ranom štádiu tehu je to časté, takže tekutiny určite pi, v takomto prípade ti to škodlivé látky vyplaví skôr.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Gratulujem a bezproblemove tehulkovanie prajem 🙂