2 čiarky na teste a menštruácia

3katka3
9. aug 2015

Ahojte dievčatá. Potrebujem poradiť. Meškala mi menštruácia tak som si spravila test 2x obidva mali dve čiarky, síce slabšie, ale boli. S manželom sa snažíme niečo vyše roka. Zajtra sa chystám k doktorovi, mala by som byť v 5.týždni. Lenže dnes ráno, 10.deň po meškaní som dostala menštruáciu. Bojím sa, neviem, či teda zajtra ísť k doktorovi alebo zbytočne, keď som ich dostala? Myslíte, že som mohla aj potratiť? ☹

skoupilka1
9. aug 2015

mrzí ma to ale mohla ☹ Na tvojom mieste by som predsa len šla doktorovi....

paladia
9. aug 2015

@3katka3 mne sa to stalo 2x. Prvy raz to bol potrat so silnymi bolestami a velkym mnozstvom krvi. Na druhy krat to bola ms v riadnom termine, ale slabsia a bez zvycajnych bolesti a nevolnosti. Takze to moze byt cokolvek a urcite odporucam navstevu lekara.

ematko29
9. aug 2015

Chod na pohotovost.mozu ti plod zachranir.ja by som necakala do zajtra.

loradora
9. aug 2015

Som zmetena mne sa to nestalo. Drzom palce aby babatko zostalo v brusku

katy1979
9. aug 2015

mohla. dufam ze uz si na pohotovosti

sibalka21
9. aug 2015

Pokial je to biochemicke tak bohuzial ale s tym nic nespravis

kika2565
9. aug 2015

@3katka3 Ahoj krv počas tehotenstva neveští nič dobre na tvojom mieste by som šla ihned na pohotovosť. Ja som tiež začala slabo krvacať a hned som volala manželovi a šli sme k doktorovi. Dal mi tabletky s tým ,že o 4 dni sa mu mám prísť ukázať najprv sa to zastavilo ,ale potom to prišlo hlienistá krv a potom išlo všetko takže kyret ma neminul . Držím palce

bajana
9. aug 2015

Súhlasím s tým, že to nevyzerá veľmi dobre...hlavne ak na teste nebola riadna "diaľnica" a krvácaš, nielen špiníš. Asi to stojí za návštevu pohotovosti, ale rátala by som s najhorším...ani lekári nie sú všemocní. Ber to z tej lepšej stránky - vieš, že to ide prirodzene a po neúspešnom pokuse je šanca otehotnieť hoodne veľká

jankastubka
9. aug 2015

Ked sa mi to stalo prvy krat, doktor vravel ze sa to stava bezne a zeny ani nezistia ze su tehotne, ak si nerobia tak skoro test. Zial 2 krat sa to aj zle skoncilo... ale citala som o pripadoch, ktore zachranili. Drzim palce a utekajte na pohotovost, zrejme ti daju lieky na udrzanie a injekciu proti krvacaniu ak uz nie je neskoro.

linda4444
9. aug 2015

@3katka3 nemusí to byť katastrofa.. ja som krvácala ešte aj vtedy keď som si robila test.. ale len ráno.. a testy vyšli pozitívne.. sú z toho dvojičky.. potom som masívne krvácala ešte 2x ale našťastie mi to zastavili v nemocnici..

alka1980
9. aug 2015

@3katka3 neviem ako si sa rozhodla ci ist na pohotovost ,ci cakat do zajtra.Mne sa to stalo tiez,isla som na pohotovost.Nasadili mi lieky a vsetko sa zastavilo.Ale kludovy rezim som mala do konca tehu.Ako povedala moja gyn krv v tehotenstve je zaciatok potratu.Zalezi ako sa telo vysporiada s tym ,ze zacne krvacat.My mame pol r syna,ale urcite by som to nepodcenovala.

ivkaa123
15. dec 2015

Baby prosim poradte mi. Ked som zacala mat priznaky tehotenstva vsetko to co pri prvom tehu a 3dni predtym ako som mala dostat menstruaciu som zacala krvacat ale tak ze to bolo dva dni silnejsie a jeden den som uz slabsie krvacala. Potom na jeden den pauza nic a zas na dalsi den som mala len spinenie. Co mam prosim robit ?? Myslite ze mozem byt tehu alebo som potratila ??

linda4444
15. dec 2015

@ivkaa123 pred menzesom su tazko nejake priznaky...tie su o trosku neskor..skor jecto taka intuicia alebo vsugerovanie si...a ked krvacas tiez je mini sanca na tehu...ja som sa takto pozorovala milionkrat a milionkrat vsugerovavala ze som tehu aj ked som nala menzes..a potom raz sa to podarilo..test konecne pozitivny a neskor prisli aj priznaky...ako zvracanie..priserna bolest prs..atd...

ivkaa123
15. dec 2015

@linda4444 praveze ja som mala kramy v novembri uz o cosi slabdie ale to dom vobec nebrala do uvahy a potom mi zacali tie priznaky. V decemri som krvacala ale len 4dni a to 2dni silno. Asi si myslim ze som potratila. Ci ??

jankastubka
15. dec 2015

@ivkaa123 o pokial si si nerobila testy a pod tak nemozes vediet ci si potratila. Zbytocne to asi ani neanalyzuj, lebo sa budes len trapit. Zial mne gynekolog vysvetloval, ze kvazi potrati dnes kazda druha zena. Len niektore sa az tak nesleduju, tak si len myslia, ze im trochu meskala menstruacia. A potom su take, co testuju skor ako ms mala prist a potom su sklamane, ked napriek dvom ciarkam ms pride.
Sama viem ake je tazke nepozorovat sa, nemysliet na to a odosobnit sa. Zial ani mne sa to nedari, ale bolo by to tak lepsie.

ivkaa123
15. dec 2015

@jankastubka nevies mi prosim povedat ze ak som potratila tak mi vide test negativny ?? Nemoze sa stat ze mam este v sebe ten hormon ked je zena tehotna ?? Cize mi vide test pozityvny a nebudem cakat babo. Som z toho uplne zmatena . Dnes si chystam urobit test.

jankastubka
15. dec 2015

@ivkaa123 ak si bola tehotna, test ti kludne moze vyjst pozitivny. Hcg niekedy klesa pomaly. Ak ti vyjde negativny, je dost pravdepodobne, ze si ani tehotna nebola, kedze pises ze aj minuly a tento jesiac si ms mala.
Len vravim, neviem ci ma zmysel ten test robit, len sa tym budes trapit, co by bolo keby bolo.

ivkaa123
15. dec 2015

Jasne ale ked som mala aj priznaky ?? Bolest prs, bolest v podbrusku , zvatcsene bradavky.. tomu nerozumiem hlavne

malamargotka
15. dec 2015

@ivkaa123 ale robila si si test a vysiel pozitivny a potom si zacala kracat?

ivkaa123
15. dec 2015

Este som si nerobils test ale chystam sa ho utobit.. ci to nema zmysel si ho robit ?

jankastubka
15. dec 2015

@ivkaa123 ako ti tu uz baby pisali, priznaky si mozes aj namyslat, ak velmi tuzis po babatku.
Otazne je, v com ti pomoze informacia ak budes mat cierne na bielom, ze si potratila. Malo by to zmysel jedine v pripade, ze si ozaj tehotna a to este stale napriek 2 mesiacom, kedy si krvacala a vedeli by ti lekari tehotenstvo este zachranit. Ale to moze byt velke sci fi.
Nuz drzim palce nech sa akokolvek rozhodnes.

ivkaa123
15. dec 2015

@jankastubka praveze nejako som to neplanovala a moc netuzila pretoze mam doma 12 mesacne dievcatko. Tak bol by to masaker asi.. chcela by som druhe dietatko ale teraz je to asi skoro ked mam jednu taku malu. Mozno je to pravda ze si to mov berem k srdcu a namyslam si to

jankastubka
15. dec 2015

@ivkaa123 tak ak potom nejak netuzite, tak neries. Zase tie priznaky, ktore popisujes mavaju mnohe aj pred ovulaciou alebo pred menzesom.

ivkaa123
15. dec 2015

Ja mam mat menzes prave na konci mesiaca az. Skusim si zachvilku urobit test a uvidim co mi ukaze. och.. mam z toho zmatok..

ivkaa123
15. dec 2015

Tak test mi vysiel negativny.. asi fakt si mala pravdu a niesom tehu

jankastubka
16. dec 2015

@ivkaa123 tak aspon uz vies na com si a nemusis sa dalej stresovat. 🙂

ivkaa123
16. dec 2015

@jankastubka ano a dakujem krasne za rady ☺☺☺

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre